TRAINING CAMP ELOKUU 2007

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 30 Second

Bewen liigajoukkue aloitti jääharjoittelukauden heinäkuun lopussa tutussa Kotkan Pesässä. Joukkueen runko ei ole kovinkaan paljon muuttunut viime kaudesta. Vanhoista lopettivat, hyvän viime kauden pelannut Henri Lukkarinen…

Bewen liigajoukkue aloitti jääharjoittelukauden heinäkuun lopussa tutussa Kotkan Pesässä. Joukkueen runko ei ole kovinkaan paljon muuttunut viime kaudesta. Vanhoista lopettivat, hyvän viime kauden pelannut Henri Lukkarinen, selkävaivoista ja vain yhden liigaottelun pelannut ja nyt joukkueen hierojaksi siirtynyt Jarmo Piirainen. Yksi kaukalopallon ikoneista maalivahti Mika Hämäläinen jäi vielä vahvuuteen ns. kotona valmiudessa olevaksi maalivahdiksi eli tarvittaessa voi astua kaukaloon.

Maalivahtiosaston ykkösnimi on armeijan leivissä, heinäkuussa aloittanut Rolf von Hedenberg. Alkukauden treeneissä vastuun ovat jakaneet Bewe nuorten jengissä viime kaudella pelanneet, uusi vanha Tomi Turunen ja Henri Vesikko.

Puolustajista jatkaa ilman kolhuja Janne Kuusla, puolinaisen kauden pelannut Sami Luoto, keväällä huikeita otteita osoittanut Tommi Heinonen, viime kauden ykköspuolustaja Jarkko Antikainen ja huikean liikkeen omaava Aleksi Rantalainen. Nuori Toni Bark taitelee intin ja treenien kanssa. Viime keväänä ensin olkapäänsä telonut ja myöhemmin sormensa murtanut kaikkien aikojen puolusta Risto Salminen elättelee vielä paluuta myöhemmin syksyllä. Aika näyttää miten heinäkuussa leikattu olkapää toipuu peli- ja harjoituskuntoon. Räväkkä puolusta Juhani Holm satutti ensimmäisissä treeneissä peukalonsa ja joutunee parantelemaan sitä ainakin parisen viikkoa. Puolustuksessa kävi kookas Ossi Laukkanen vähän haistelemassa harjoitusmeininkiä, mutta ei miestä enää parin eka viikon jälkeen näkynyt

Hyökkäyspää ei kärsine Lukkarisen jälkeen kovinkaan paljon, sillä viimeisenä harjoitusrinkiin liittynyt 10-viimeistä vuotta ammattilaisena Euroopassa kiekkoa pelannut parrunpätkä Kim Korhonen. Korhosella on kiekkotaustan lisäksi myös kaukalopallotausta etupäässä käpyläläisissä joukkueissa. Sitkeä sissi Lahden Nikolai Simonen uhkuu pelihaluja, pukukopissa vieruspaikkaa pitävä Panu Siivikko ei esittelyjä kaipaa. Sitkeän kesäflunssan riepottelema Bewen ikoni Sami Häppölä uhkuu pelihaluja. Nuorempi kaarti henkii luottamusta omiin tekemisiinsä eli Paavo Torkkola, Jonne Vaahtera, futiskentiltä kotiutunut Olli Pelkonen, Niko Hermunen ja Lauri Penttinen. Odotukset ovat myös kovat Harri Hautajoen suhteen, tuleva kausi näyttää suunnan. Treeni-intoa puhkuva Ari Oksanen ja motivoitunut "räppäri" Sa Int-mies Ville Galle janoavat peliaikaa. Uudet kehityskelpoiset Tuomas Sintonen ja Niko Lintunen ovat satasella mukana. Lintusen liitoa haittaa armeijan harmaus. Harmaasta ei ole vielä taitojaan päässyt näyttämään training campille ilmoittautunut Pontus Oinonen. Eiköhän näistä 28 pelimannista synny vielä varteenotettava mestariehdokas tulevaan liigaan.

Huoltajina jatkaa Tapio Ahonen ja Tomaatti Seppänen. Valmennusryhmässä jatkavat Jari Huttunen, Ville Valkonen ja Kai Vesterback. Sami Teiro on teknisenä neuvonantajana. Koko porukasta vastuun kantaa uusi päävalmentaja kiekkopiireistä tuttu Hämeenlinnan lahja stadin kaukikselle Tuomas Astren. Tutulla managerin tontilla häärii edelleen Sami Virmanen.

Bewe pelaa harjoitusotteluita syyskuun aikana seuraavasti: la 1.9. klo 16.00 Porin Kärpät – Bewe, seuraavana viikonloppuna la-su 8.-9.9. liigaturnaus Varkaudessa. Turnauksessa mukana kaikki liigajengit. Bewe puolustaa viime kauden liigaturnaukseen voittoa. Viime kaudella turnaus pelattiin Raumalla ja palkinnot ovat tulossa kenties postissa.

Turnauksen etenemistä voit seurata teksti-tv:n sivuilta sekä netistä. Seuraavana lauantaina Enson Pallo ja Porin Kärpät tulevat vieraaksemme Kotkan Pesään, jossa eka ottelu alkaa klo 12.45 Kärppien ja Bewen välillä. Klo 14.00 Kärpät kohtaavat EPan ja klo 15.15 Bewe vs EPa. Liiga alkaa la 29.9. tutulla vierasmatsilla Varkauteen, jossa EPa yrittää horjuttaa hallitsevaa Suomen Mestaria.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KAUDEN EKA HARJOITUSOTTELU ALKOI VOITOLLA

Lauantaina Bewe matkusti Kärppien vieraaksi Poriin kauden ensimmäiseen harjoitusotteluun. Ottelu päätyi Bewen vierasvoittoon 6-14 (2-4, 2-4 ja 2-6). Molemmilla joukkueilla oli paljon uusia pelaajia kokeilemassa siipiensä kantavuutta. Bewen maalissa aloitti armeijan harmaista vapaata saanut Rofa Hedenberg ja ottelun puolivälistä jatkoi uusi tuttavuus Tomi Turunen. Uuden päävalmentajan Tuomas Astrenin yksi speciaali […]