BEWE VEI NIMIINSÄ TOISTAMISEEN LIIGATURNAUKSEN

Bewe

Hallitseva Suomen Mestari Bewe matkasi jo perjantaina Varkauteen valmistautuen mahdollisimman hyvin lauantaina ja sunnuntaina pelattuun 10 joukkueen liigaturnaukseen. Mukana oli kaikki liigaseurat pois lukien RB-Oulu, jonka paikan täytti MAKS-92 Mikkelistä.

Bewen kohtasi omassa lohkossaan MAKSin voittaen divarijengin puolivaloilla 9-4 (4-1). Seuraavassa ottelussa oli isäntäjoukkueen taipuminen Bewelle 8-4, EPan vietyä kylläkin ensimmäisen erän nimiinsä 3-2. Lieksan Into pelasi ennakkoluulottomasti taipuen kuitenkin luvuin 1-7 (0-1). Aina Bewelle niin vaikea Blue Ball teki tahran voittojen sarakkeeseen pelaamalla tasan 4-4 (2-2). Välierissä Bewe kohtasi uusiutuneen Turun Pyrkivän ja taululle loppulukemat 10-2 (5-2). Finaalissa kotijoukkue EPa taipui maalein 7-2 (4-1).

Bewen joukkueessa pääsivät antamaan näyttöjään kaikki kolme maalivahtia: Henri Vesikko, Tomi Turunen ja eniten vastuuta saanut Rolf von Hedenberg. Puolustuksessa urakoivat turnauksen parhaimmaksi puolustajaksi valittu Jarkko Antikainen, Aleksi Rantalainen, Juhani Holm, Janne Kuusla, Tommi Heinonen ja ruoskaansa vakan alla pitänyt Sami Luoto. Hyökkäyksessä oli käytössä koko arsenaali: Simonen, Häppölä, Pelkonen, Oksanen, Vaahtera, Lintunen, Torkkola, Penttinen, Hermunen, Siivikko ja Hautajoki. Turnauksessa eivät olleet mukana Tuomas Sintonen, Ville Galle ja Kim Korhonen. Valmennusjohto oli tyytyväinen oman joukkueensa tekemisiinsä.

Lauantaina 22.09. Bewe pelaa seuraavat harjoitusottelunsa klo 12.45 Porin Kärpät ja klo 15.10 Bewe – Epa. Välissä klo 13.50 Kärpät kohtaa EPan.

Next Post

BEWE, KÄRPÄT JA EPA HIOVAT KUVIOITA KUNTOON

Lauantaina käytiin Kotkan Pesässä kolmen ehkäpä tulevan kauden kolmen ennakkoon kovimman seuran kesken turnaus. Ensimmäisessä ottelussa kotijoukkue kohtasi viime tämän vuosituhannen rakkaimman vastustajansa Kärpät. Ottelu oli alusta alkanen erittäin tasainen, ensimmäisen erän päätyttyä tasan 2-2 ja toinenkin päättyi 3-3.