Bewe voitti ilman suurempaa panosta RB-Oulun

0 0
Read Time:5 Minute, 17 Second

RB-Oulu tuli Kotkan Pesään ilman kovia syömähampaitaan Juho Kankkusta, Hannu Loukusaa ja Mikko Helisteniä. Ottelu alkoi seremonialla tammikuun pelaajaksi valitun, flussaisen Nikolai Simosen palkitsemisella. Sitten areena jäikin pääosan esittäjille.

©FOTO TOMAATTI

Kuukauden pelaajana palkittu Bewen Nikolai Simonen sai plakaatin Kaukalopalloliigan puheenjohtaja Paavo Kyröläiseltä

Ottelu ennätti vanheta 3 minuuttia ja 44 sekuntia, kun Bewen sisäisen painonpudotuskisan voittanut Sami Luoto huijasi upeasti yhden liigan parhaista maalivahdeista Jouni Hemmilän. Maalin arvoa nostaa, että se oli alivoimamaali. Tilastoja tutkimalla selviää, että Oulun ylivoima peli ei ole liigan parhaimpia. Seuraavaa maalia tarvitsi odottaa vajaa 3 minuuttia Paavo Torkkolan ollessa tekijänä. Oulun Valtteri Matturi toi oululaiset maalin päähän kellon näyttäessä 12.48. Erän lopussa Oululle annettiin mahdollisuus Sami Luodon otettua ns. tarpeettoman jäähyn. Erä Bewelle 2-1.

Toisessa erä Sami Luoto esitteli ylivoimassa laukaisutaitojaan parin maalin verran liigan syöttötilaston voittaneen Panu Siivikon syötöistä. Ylivoimamaalien välissä Siivikko-Hermunen akseli teki hienon alivoimamaalin. RB-Oulukin teki ylivoimamaalin ajassa 34.41 ja maali jäikin siistissä ottelussa Oulun viimeiseksi. Siisteydestä vielä sen verran, että viisiriä käyttävän Matti Lotvosen poskipää aukesi tahattomasta Paavo Torkkolan korkeasta mailasta. Yläorren raati olisi antanut Torkkolalle 5 minuutin rangaistukseen, sillä pelaajan on hallittava mailansa.
Erä Bewelle 3-1.

Niko Hermunen maalasi heti toisen erän alkajaisiksi taululle luvut 6-2 ja Harri Hautajoki onnistui myös ottelun loppupuolella. Kolmas erä meni ilman mitään suurempia tunteen purkauksia Bewelle 2-0.
Kaiken kaikkiaan joukkueet esittivät taidokkaita suorituksia, myös maalivahdit onnistuivat molemmissa päissä hyviin suorituksiin. Oulu kyllä saa tehdä kovan päivätyön suoriutuakseen välieriin.

Maalivahtien torjunnat: Mika Hämäläinen 34 ja Jouni Hemmilä 28

Loukkaantuneet ja sairaat: Janne Kuusla flunssa, Nikolai Simonen flunssa, Juhani Holm (nivunen) ja Jonne Vaahtera (ranne).
Erotuomarit: Marko Oikarinen ja Vesa Paavola Helsingin Kaukalopalloerotuomarikerhosta.
Erikoisuudet: Katsomossa oli ensimmäistä kertaa elämässään Ylen urheilupomo Kari Mänty. Kari piti näkemästään. Lehtereillä viihtyi myös urheilun markkinoinnin erikoisosaaja Erkki Alaja. Urheiluruutukin noteerasi runkosarjan päättymisen ja kertomalla samalla myös tulevist pudotuspeleistä.
Tammikuussa tuli nettisivuilla uusi kävijäennätys 11 997 käyntiä, se on paljon kaukalopallossa.
Yleisöä 301

Palkitut: RB-Oulun Tommi Kurkela ja Bewen Most Elmo Player Sami Luoto ja Bewen ensimmäisen maalintekijä Sami Luoto palkittiin One1More Sportin lahjakortilla. Bewe kuittasi kapteeninsa Panu Siivikon toimesta runkosarjan voitosta upean pytyn.
Palkintoraadissa Kaukalopalloliiton puheenjohtaja Olli-Pekka Lintula ja Kaukalopalloliigan puheenjohtaja Paavo Kyröläinen.

Bewen seuraava kotiottelu la 09.02. klo 18.45 ja vieraina Kotkan Pesässä 1. puolivälieräottelussa Turun Pyrkivä. Tervetuloa!
Uusi Bewe Magazine Playoff-extra ilmestyy helmikuun aikana.

Bewe siipirikkoisenakin liian kova pala Pyrkivälle

14-4 (1-0,6-1,7-3) Bewen ja Pyrkivän esiotteluna oli Kotkan Pesässä Suomen amputoitujen maajoukkueen ja Nova Dream Teamin välinen jääkiekko-ottelu. Novan Dream teamin joukkueessa pelasi mm. kaukalopallokaukaloistakin tuttu, Se On Siinä Jukka Laaksonen. Pyrkivä pyristeli ensimmäisen erän tarmokkaasti mukana, oivia otteita esittäneen maalivahtinsa Timo Kauhasen johdolla. Kauhanen kuitenkin joutui antautumaan erän loppupuolella Bewen kapteeni […]