Bewe hurrikaani iski Kupittaalla

0 0
Read Time:4 Minute, 45 Second

Pyrkivä – Bewe 4-23 (0-6,3-9,1-8)

Bewe valmistautuminen alkoi heti lauantai-illan maalikarkeloiden jälkeen hyvällä jälkiverryttelyllä. Joukkue kokoontui sunnuntaiaamuna maittavalle ja runsaalle aamupalalle ennen Turkuun lähtöä.

Bewe aloitti siitä mihin lauantai-iltana jäi eli Kupittaan maaliverkot olivat Pyrkivän päässä heti alusta alkaen lujilla liigan ahneimman maalitekokoneen Bewen laittaen "syylää" Kauhasen taakse. Bewen kokoonpanossa oli sen verran muutoksia, että tällä kertaa torjuntavastuuta jakoi yksi kaikkien aikojen maalivahti Mika Hämäläinen.  Helsingin Hurrikaanit iskivät ensimmäisessä erässä 6 maalia. Erä Bewelle 0-6.

Toiseen erään Pyrkivä vaihtoi Jesse Tuokon maaliinsa, Kauhasen jäätyä sivuun. Mutta sama ralli jatkui sillä poikkeuksella että Pyrkiväkin teki 3 maalia, joista yhden alivoimalla. Bewe kuittasi
Pyrkivän maalit yhdeksällä osumalla. Erä 3-9 Bewelle.

Kolmannessa erässä Bewe jatkoi maali-iloittelua 8 maalin verran Pyrkivän yhtä vastaan.
Tällä menolla Beweläiset täyttävät Teksti-TV:n 252-sivun pistepörssivun.

Henri Vesikko 0+0+0

Maalivahtien torjunnat: Mika Hämäläinen 32 ja Timo Kauhanen 15 ja Jesse Tuokko 31.

Ei pelaavassa kokoonpanossa: Lauri Penttinen, Nikolai Simonen, Juhani Holm ja Risto Salminen

Erotuomarit: Marko Oikarinen Helsingin Kaukalopalloerotuomarikerhosta ja Dick Törnqvist Porvoon Erotuomarikerhosta.

Erikoisuudet: Häppölän ennätyspitkä pisteetön kausi loppui ja saldo oli 2+4. Siiviikko teki liigan tehotilaston tämän kauden ennätyksen 2+7. Hattutemppuja Vaahteralle, Torkkolalle, Pelkoselle ha Luodolle.

Yleisöä 70 maksanutta silmäparia

Palkitut: Samu Lindström ja Bewen Panu Siivikko

Katkolla oleva ottelusarja jatkuu lauantaina 16.2. klo 14.45 Kotkan Pesässä. Tervetuloa kannustamaan Bewe välieriin, joista seuralla on kokemusta yhtäjaksoisesti kaudesta 1995-96.
Puolivälierät pelataan paras viidestä systeemillä ja Bewe johtaa ottelusarjaa 2-0.

Mikäli et ole liittynyt tai et saa tekstiviestimuistutuksia matseista, niin nyt kannattaa liittyä kasvavaan joukkoon etusivulta,  ettet vain missaa tulevia koitoksia!

Uusi Bewe Magazine Playoff-extra ilmestyy ennen välieriä.

Kautta-aikain Bewe vs Pyrkivä ottelut:

2007-2008Bewe – Pyrkivä 24-4 (7-1,10-1,7-2)Pyrkivä – Bewe 7-13 (3-5,4-5,0-3)Playoff/puolivälierätBewe – Pyrkivä 14-4 (1-0,6-1,7-3)Pyrkivä – Bewe 4-23 (0-6,3-9,1-8)2006-2007Bewe – Pyrkivä 10-4 (6-0,4-1,0-3)Pyrkivä – Bewe 4-12 (2-4,1-3,1-5)Pyrkivä – Bewe 4-15 (0-3,1-7,3-5)

1997-1998

Bewe – Pyrkivä 4- 8 (1-4) Pyrkivä – Bewe 13-11 (6-7)

Bewe välieriin, Pyrkivä kaatui suoraan 3-0

17-3 (4-1,4-0,9-2) Lauantaisessa kamppailussa saattoi olla historian havinaa, sillä turkulaisen kaukalopallon elävä legenda Pekka Riski ripustanee tahtipuikon Kupittaan hallin kattoon. Aikoinaan Pekka Riski aloitti kaukalopallotoiminnan Edmonton Oilersin kultaaikaan värejä kantaneessa Raision Maamiesseuran joukkueessa yhdessä lajista innostuneiden Haaviston veljesten kanssa. Nälkä kasvoi syödessä ja heti 90-luvun alussa Riski kokosi joukkonsa I-divisioonaan […]