BEWE PEGASOKSELLE PRONSSIA

Bewe
0 0
Read Time:49 Second

Bewe Pegasos 55 pronssijoukkue

Pegasoksen viime kautinen SM-hopea himmeni kauden päätteeksi pronssiseen väriin. Lajina salibandy ja pelaajina iki-nuoret, liikunnan riemusta nauttivat vähintään 55-vuotiaat pallotaiturit. Joukkueessa pelasivat Sadolin mies, maalivahti Nils Lönnström, merikotkista ja suklaasta tuttu Hannu Ekblom, joka paikkaan ehtivä Timo Haapala, nopealiikkeinen Esa Hirvonen, takalinjojen turva Reiska Hottinen,  aina varma Raikka Koskinen, sählyä jo 80-luvulla kokeillut Teukka Ulander, maalivahdin hommat puolustukseen vaihtanut Matti Mustonen, lajifriikki Jorma Nattari,  jääkiekkko- ja kaukalopallomies Pertti Päivärinta, kädet käyvät Pekka Päivinen, jalkoja mahan alus täynnä Heikki Seppä,  rakentaja Pertti Sulasalmi, Superpesis  ja – tykki Juha Tikkanen. Joukkueen runko harjoittelee ympäri vuoden tiistaisin ja torstaisin Myllypuron Salibandy-sydämessä. Ensi kaudella mitaliketju saa jatkoa yhden puuttuvan värin osalta.

 

Bewe Pegasos

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe tv:n urheilu-uutisissa

   Bewestä oli juttua lauantaina Yle TV2:ssa 21.50 uutisten urheiluosiossa. Katso video:  Yle TV2 Urheilu-uutiset 21.50 (Windows Media 15Mt)  Yle TV2 Urheilu-uutiset 21.50 (divx-muoto 22Mt)    Lataa tästä DivX koneellesi