BEWE TURNAUSVOITTOON

Bewe
0 0
Read Time:54 Second

Bewen kauden ensimmäiset harjoitusottelut sujuivat lauantaina Porissa voitokkaasti. Ensin kaatui liigatulokas Duo 4-1. Toisessa ottelussa tähän kauteen panostava UKP hävisi 6-3 ja päivän viimeisessä ottelussa oli myös vahvistuneen Kärppien taipuminen 7-5.

FOTO TOMAATTI

 

Bewen maalia vartio Duo-ottelussa Niklas Paananen, UKP:tä vastaan torjunta vastuun  hoiti Mikko Joensuu ja Kärppä-pelissä Henri Vesikko.
Parhaita otteita esitti hyökkäystrio Ikonen, Torkkola ja Siivikko. Bewe oli matkassa 11 hyökkääjällä, 5 pakilla ja 3 veskarilla. Kaiken kaikkiaan turnaus palveli hyvin valmistautumista tulevaan kauteen. Ensi viikonloppuna Bewe matkaa Raumalle pelaten siellä kaksi normaali mittaista ottelua. Liigaturnauksessa on mukana samat joukkueet kuin Porissakin. Raumalla on parasta, että kaikki ottelut pelataan tehokkaalla 3×20 otteluajalla, jonka mahdollisti muiden liigajoukkueiden yllättävä poisjäänti .

Lauantaina 20.9. Bewe pelannee vielä Kärppiä vastaan, paikkakunnasta ei ole vielä varmuutta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kaukalopalloliiga 2008-2009

  LIIGASSA KÄYNNISTYY LAUANTAINA 19. KAUSI  Liigassa pelataan 10 joukkueen kaksinkertainen runkosarja. Joukkueille tulee runkosarjassa 18 ottelua. Kaikkiaan runkosarjassa pelataan 90 ottelua. Mukana helsinkiläinen mestaruutta puolustava Bewe Sport, hopeinen Enson Pallo Varkaudesta, RB-93 Lappeenrannasta, RB-Oulu, Porin Kärpät,  UKP Raumalta, Blue Ball Rovaniemeltä Lieksan Into ja Devils Kuopio sekä uutena Duo […]