LESPORT-TV:N VIIKONLOPUN OTTELUIDEN ENNAKKOPAKETTI

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

RB-93 vs Blue Ball

Lauantaina kohtaavat klo 16.00 alkavassa ottelussa vahvasti aloittanut lappeenrantalainen RB-93 ja tähän kauteen kovasti panostanut Blue Ball Rovaniemeltä. Blue Ball teki avausviikonloppuna pisteiden valossa turhan reissun länsirannikolle. Viime viikonloppuna kotonaan aina kova Blue Ball nappasi uuden liigatulokkaan Duon päänahan.

RB-93:n raatelemiksi ovat joutuneet viime kauden pronssi- RB-Oulu ja hopeajoukkue EPa. Viime kauden vastaavan ottelun vei pudotuspeleistä ulos jääneet rovaniemeläiset. Se on varmaa, että RB-93 taistelee voitosta kynsin hampain kokeneen Mikko Sunisen johdolla ja näin Blue Ball saa tehdä hartiavoimin töitä avatakseen itä-Suomen kiertueen voitolla.

RB:93:n maalia vartioinee maalivahtitilaston ykkösmies Mikko Haikala.

Bewe vs Devils

Sunnuntain kamppailussa klo 12.45 hallitsevaa Suomen Mestaria Beweä vastaan asettuu Devils Kuopiosta. Vahvistunut Devils tulee haastamaan tällä kaudella kenet tahansa liigajoukkueen tasapäiseen taisteluun. Siitä on osoituksena viime sekunneilla käännetty voitto 25-juhlavuottaan viettävästä UKP:stä Niiralan montussa.

Jos maraton taulukon perustella pitäisi lyödä vetoa niin helppoahan se olisi sillä rutinoidulla Bewellä on menossa 17. ja Devilseillä 2 kausi liigassa. Piikkipaikkaa kaikkien aikojen tilastossa pitävällä kotijoukkueella on kasassa 738 pistettä, joka tietää 1,5 pistettä /peli ja vastaavasti Devilsien luvut ovat 8 ja 0,42.

Vieraiden työmyyrä Markus Venäläinen johdattaa joukkueensa Kotkan Pesän areenalle vain ja ainostaan mielessä voitto.

Bewe taas valmistautuu erikoisen hyvin ottamaan vastaan kalakukkokaupungin vieraat harjoittelemalla viikon kovaa. Nähtäväksi jää räjäyttääkö Bewen Sami Luoto pakeille kovan 400 pisteen rajan rikki, nyt viisari näyttää 399.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE HOTKAISI PAHOLAISET

Ottelun alku myöhästyi Bewestä riippumattomista syistä 15 minuuttia ja ennen ottelua palkittiin liigan plaketilla Kärppä-pelissä 200. pisteen rajan rikkonut Jonne Vaahtera. Bewen sunnuntai lounas pöydässä ei ollutkaan kalakukkoa vaan aitoja kuopiolaisia paholaisia. Paholaisista muistutti parhaiten Devilsien hurja logo, joka on yksi parhaimmista liigassa. Bewe hotkaisi sanan varsinaisessa merkityksessä paholaiset luvuin […]