MAALI-ILOITTELU JA RUNKOSARJAN VOITTO BEWELLE

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 47 Second

 12-15 (6-5,4-3,2-7)

 

 

Kaukalopallon klassikko-ottelu ja runkosarjan voiton ratkaissut Kärpät vs Bewe tarjosi vajaalle 600:lle katsojalle kunnon maali-iloittelun lisäksi myös vauhtia, vaarallisia tilanteita, upeita torjuntoja, runsaasti virheitä. Bewe muuten matkusti Poriin ilman vatsatautiin sairastunutta kapteeniaan Panu Siivikkoa. Kapteenin tehtäviä hoiti Jonne Vaahtera, pokkaamalla mm. runkosarjan voitosta tulleen pytyn. Näitä pyttyjä runkosarjasta löytyy Bewen palkintokaapista 8 kappaletta.

 

 

1.Erä

Ensimmäisen erän avausmaalista vastasi Bewen Sami Lindholm ja heti perään Pori kuittasi. Häppölä vei vielä Bewen 1-2 johtoon. Sitten soikin Porilaisten Marssi kellon näyttäessä 10.16 ja taululla 5-2. Ja kaukalopalloa ensimmäistä kertaa katsomaan tulleet luulivat jo ottelun ratkenneen. Bewe tuli reilussa 10 sekunnissa maalin päähän. Ja maalin ero pysyikin porilaisille erän loppuun saakka.

 

2.Erä

Kärppien rynnistys jatkui edelleen heti toisen erän alkupuoliskolla ja tuloksena pari maalia ja taululla 8-5. Porvoon kultaranne Sami Lindholm pääsi tekemään tärkeän ylivoimamaalin ajassa 29.55. ja 6 minuuttia myöhemmin Harri Hautajoki kavensi tilanteeksi 8-7. Porilaiset lisäsivät pökköä pesään ja taululle turvallisen tuntuiset 10-7 kellon osoittaessa aikaa 36.42. Toisen erän lopussa vasta lämmennyt Olli Pelkonen nostatti beweläisten fiilistä taituroimalla 10-8 kavennuksen.

 

3.Erä

Kolmannen erän alkupuolella Sami Luoto tykittää ylivoimalla 10-9 ja pari minuuttia myöhemmin Janne Kuusla tekee kauden toisen maalinsa ja tasoittaa ottelun. Sitten alkaa Olli Pelkosen show, 4 maalia ja yksi maalin johtanut syöttö. Kärpät ei enää keksineet keinoja Pelkosen pysäyttämiseksi, vaikka Niko Papinaho toikin Kärpät kahdella maalillaan maalin päähän. Taululla ottelun päätyttyä lukemat 12-15. Kaukalopallo on todellakin maalintekopeli ja tällä kaudella maaleja onkin tehty enemmän kuin koskaan aikaisemmin eli 17 / ottelu. Tähän on osaltaan vaikuttanut Innon päästämät reilut 300 maalia.

 

Muuta:

Into pääsi viime perjantain Helsingin Sanomien Nyt-liitteeseen kaikkien aikojen tuloksellaan, jota lehden sivuilla isoin otsikoin ihmeteltiin. Kaukalopallo ei ole aikaisemmin ylittänyt sen lehden uutiskynnystä.

 

Erotuomarit: Dick Törnqvist ja Thomas Söderberg

 

Lesportpelaajat: Kärpät Mikko Peltonen ja Bewe Olli Pelkonen

 

Beweläistä eniten rohmusivat pisteitä: Olli Pelkonen 5+4, Janne Kuusla 1+2, Sami Lindholm 3+2, Jonne Vaahtera 1+2, Sami Luoto 1+1 ja Harri Hautajoki 3+0.

 

Maalivahtien torjunnat: Joni Meskanen 37 ja Mikko Joensuu 41.

 

Erikoista: Sami Häppölä kautta-aikain tilaston ykköspaikka näyttää 1282 pistettä (523+759) ja eroa toisena olevaan Hannu Suorsaan 8 pistettä. Pelatuilla 456:lla ottelulla irtoaa myös ykköstila.

Harri Hautajoki voitti runkosarjan pistepörssin 64:llä pisteellä. Beweläisistä aikaisemmin pistepörssin voittoihin ovat yltäneet Panu Siivikko ja Sami Häppölä. Harri Hautajoki voitti myös syöttötilaston 39 syötöllä. Aikaisemmin beweläisistä vastaavaan ovat yltäneet em. Siivikko ja Häppölä sekä Jani Pasanen. Olli Pelkosesta tuli maalitykki 39:llä osumalla. Aikaisemmin em. Siivikko ja Häppölä ovat myös kantaneet maalitykin viittaa, samoin Marko Lampinen ja Juha Kuusla. Olli Pelkonen lähenee 400 tehopisteen rajaa, lukemat nyt 399.

 

Veikkaus: Vaihto 5552 € ja kerroin 472

 

Kokoonpanosta pois Aku Lasaroff, Niklas Paananen, Sami Arima, Tommi Nikka ja Panu Siivikko

 

Joukkueessa eivät enää pelaa: Niko Lintunen, Andrei Jääskö ja Jere Väisänen

 

Yleisöä: 580

 

Porin sivuilta löytyy ottelu raportti ja maalikimara www.porinkarpat.fi


Seuraava ottelu ensi lauantaina 21.2. klo 16.45 ja vastassa on Devils Kuopiosta

 

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE KOHTAA DEVILSIT PUOLIVÄLIERISSÄ

Paras viidestä systeemillä pelattavassa puolivälieräsarjassa Bewe kohtaa lauantaina Devilsit Kuopiosta. Runkosarjassa Bewe voitti ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin selviytyneet paholaiset, niin Helsingissä kuin Kuopiossakin. Devilsit tulevat tekemään kaikkensa ettei sarja katkea kolmessa ensimmäisessä ottelussa poikki.