BEWE KOHTAA DEVILSIT PUOLIVÄLIERISSÄ

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
Paras viidestä systeemillä pelattavassa puolivälieräsarjassa Bewe kohtaa lauantaina Devilsit Kuopiosta. Runkosarjassa Bewe voitti ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin selviytyneet paholaiset, niin Helsingissä kuin Kuopiossakin. Devilsit tulevat tekemään kaikkensa ettei sarja katkea kolmessa ensimmäisessä ottelussa poikki.

Bewe on pelannut pudotuspelejä kaudesta 1993-94 ja vain Ainoastaan kaudella 1994-95 Bewe kompastui pari kertaa liigassa kultaa voittaneeseen jyväskyläläiseen Trioon. Trio oli voitoin 3-2 parempi. Ratkaiseva 5. ottelu pelattiin Jyväskylässä yli 1000 hengen katsomon edessä. Ottelu venyi jatkoajalle ja sankariksi nousi muuan kuhmolainen Kyllönen tekemällä voittomaalin Bewen maalivahdin Jouni Myllyksen selän taakse. Bewen tämän päivän joukkueessa on vielä tappion karvasta kalkkia maistelleet Sami Häppölä, huoltaja Tapio Ahonen ja joukkueenjohtaja Jari Huttunen. Näin edellisen kauden 1993-94 hopeajoukkue oli laulussa.
Sairastupa on tyhjentynyt ja näin Bewe päässenee aloittamaan sarjan parhaimmalla kokoonpanollaan.
Ottelusarjan aikataulu
Bewe – Devils la 21.2. klo 16.45
Devils – Bewe su 22.2. klo 18.30
Bewe – Devils la 28.8. klo 16.15
Tarvittaessa
Devils – Bewe su 1.3. klo 18.30
Bewe – Devils ke 4.3. klo 19.00
TERVETULOA KOTKAN PESÄÄN

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE NITISTI NIUKKAAKIN NIUKKEMMIN DEVILSIT

     7-6 (2-1,5-2,0-3) Kotkan Pesässä kihelmöi ennen ottelun alkua, sillä olivathan pitkän kauden jälkeen alkamassa odotetut puolivälierät. Devilsit tutustuivat uuden bussikuskinsa avulla stadin keskustaan puolen tunnin ajan saapuen normaalin kahden tunnin sijasta 1,5 ennen ottelun alkua Nordenskiöldinkadun pyhättöön. Kierroksella lienee ollut tarkoituksensa sillä, niin kovaa Paholaiset ottelun aikana taistelivat. […]