1. TAISTELU KÄRPILLE

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 22 Second

Image Jari Aikio www.jariaikio.com

7-12 (0-2,6-6,1-4)

Finaalisarjan avausotteluun oli panostettu paljon. Ikuisesti kiertävä Kultainen Kotka tuli Bewe-kotkan saattelemana. Avausottelun alkua juhlisti Maamme laulu, jonka esitti trumpetisti Antero Priha. Hampuris-ketjun toimitusjohtaja Marko Kovanen tiputti avauspallon ja vihki samalla Kotkan Pesän SPORT HAMPURIS AREENAKSI.

 kotka

Jari Aikio www.jariaikio.com

Bewe kestitsi yhteistyökumppaneitaan Lobby Baarissa molempina erätaukoina. Vieraita viihdytti pianolla Bewen 80-luvun maalivahti Hepa Sipponen. Mm. Kakku-Keisarilta tuli maittavat kakut. Mikäs oli vieraiden viihtyessä.

 luotoJari Aikio www.jariaikio.com

Sport Hampuris Areenan jäälle luisteli kaksi tämän kauden ja koko 2000-luvun kovinta joukkuetta.
Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen osalta aikalailla hermostunutta peliä ja Joni Meskanen piti hyvillä otteilla pallot hyppysissään. Pudotuspelien pistepörssiä ylivoimaisesti johtava ja tämän hetken Kaukalopalloliigan ykköspelaaja Niko Papinaho värkkäsi 2 maalia.
Heti toisen erän alussa Niko Hermunen pudotti apinan selästään tekemällä Bewen avausmaalin Panu Siivikon syötöstä. Kärpät kuittasi maalin heti 9 sekunnin kuluttua. Porilaisten taitoniekka  
Jaakko Mäkelä vei Kärpät 1-4 johtoon. Sitten heräsi Bewe ja ralli oli parasta mitä 5 minuutin sisällä on kotihallissa esitetty. Ensin Sami Lindholm, perään Jonne Vaahtera Sami Häppölän loistavasta lätystä, Olli Pelkonen onnekkaasti, Juhani Holmin kauden toinen maali puolikentästä ja kuudes vihreän mailan ritari, Urheilulehdestä tuttu Harri Hautajoki. Se on Siinä. Mutta Kärpät olivatkin erimieltä ja latoivat kuudessa minuutissa 4 maalia. Olisko ollut jo valmennusjohdolla aikalisän paikka, niin pahasti Bewen rivit hajosi oman maali-iloittelun jälkeen.  

häpi Jari Aikio www.jariaikio.com

Toiselle erätauolle Bewe lähti edelleen kahden maalin tappio asemassa. Kolmas erä olikin Kärppien varmistelua ja siinä sivussa Kärpät teki vielä 4 maalia Bewen yhtä vastaan. Kärpät vei ensimmäisen taistelun selvästi 12-7. Yksi yö taas kaiken muuttaa voi. Taistelu oli kotijoukkueelta hyvää ja se, että jäähypenkkiä ei kulutettu liikaa, syöttövirheitä ja pallon menetyksiä ei Porissa voi olla enää niin paljon kuin Helsingissä. Ylivoima ei tuottanut tulosta ja sitä päästiin yrittämään 3 kertaa ja Kärpät neljä kertaa ja kerran onnistuen.

Maalivahtien torjunnat: Mikko Joensuu 32 ja Joni Meskanen 28

Poissa kokoonpanosta: Henri Vesikko ja Sami Arima

Erotuomarit: Ensimmäistä kertaa finaaleissa parina Thomas Söderberg ja Dick Törnqvist Porvoon Erotuomarikehosta

Erikoisuudet: Maratonin ykköspaikkaa pitävälle Sami Häppölälle 463 ottelu ja 1300 pistettä lähenee ja nyt saldo 1292. 
Ottelu oli Veikkauksen tulovetokohteena, vaihto oli 5990 ja kerroin mukavasti rapia yli 280. Ennen ottelua palkittiin upeilla Kotka-patsailla runkosarjan tähtipelaajan tittelin voittanut Kärppien Mikko Peltonen, pistepörssin- ja syöttötilaston voittanut Harri Hautajoki ja maalitykki Olli Pelkonen.

Yleisöä 420

Palkitut: Lesportpelaajat Kärppien Niko Papinaho ja Bewen Jonne Vaahtera. Bewen Most Elmo Player Timo Ahonen ja Bewen ensimmäisen maalintekijä Niko Hermunen palkittiin One1More Sportin lahjakortilla. 60-vuotisjuhlakauttaan viettävä Helsingin Pyttykerho palkitsi perinteisellä kiululla Kärppien Rami Välimaan. Bewe muisti myös Pyttykerhoa lahjoittamalla seuran standardin. 
 
Palkintoraadissa: Seppo Hankkio ja Asmo Votkin. 

Bewe matkustaa sunnuntaina Poriin toiseen finaaliotteluun, joka alkaa klo 17.00

Bewen seuraava kotiottelu la 04.04. III finaali klo 18.45

Tervetuloa!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

TOINENKIN TAISTELU KÄRPILLE

9-7 (3-2,4-4,2-1) Bewe tuli loistavalla asenteella ja täynnä taistelutahtoa Isonmäen jäälle. Kärpät kuitenkin käytti ensimmäisen erän tilanteet kylmähermoisemmin hyväkseen. Varsinkin Kärppien ykkösnyrkki Papinaho, Mäkelä ja Välimaa on ollut avain asemassa ja Bewen joukkueesta yksikään kenttä ei ole noussut aivan heidän tasolleen. Se päivä tullee lauantaina, näin ainakin sopii toivoa. Harri […]