BEWELLÄ VOITOKAS VÄLIERÄAVAUS

Niko Häppölä
0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Viikko takaperin flunssasta ja jo pidempään tehottomuudesta kärsinyt laitahyökkääjä Olli Pelkonen kohosi kolmella maalillaan Bewe Sportin ykköshahmoksi välieräavauksessa. Lappeenrantalainen RB-93 joutui antautumaan Bewelle kotonaan numeroin 6–8 (1–2, 1–3, 4–3).

vnieminen

 Ville Nieminen lopetti Lappeenrannassa isäntien pyristelyt.

Runkosarjassa toiseksi yltänyt RB-93 vaikutti kahden ensimmäisen erän ajan olevan pykälää alempaa pudotuspeleihin startanneelle Bewelle pelkkä suupala. Kun peliä  oli pelattu hieman runsas puolet, olivat lukemat vieraille jo 1–5. Bewe oli tehnyt peräti kolme maalia vastustajan siirretyn rangaistuksen aikana.

– Kaksi hyvää erää ja kolmas paskaa, kiteytti Bewe-luotsi Jouni Ikonen stadilaisten kannalta kaksitasoisen koitoksen. 

Nieminen sinetöi

Kolmannelle 20-minuuttiselle lähdettiin tilanteesta 2–5. Päätöserän alkupuolella Bewe hukkasi reilun johtonsa. Ennen erän puoliväliä nähtiin peräti kuusi lisämaalia. Ajassa 44.30 isännät olivat kuitanneet tilanteen tasoihin; RB-93:n neljännen ja viidennen osuman välissä pelikello ehti käydä vain 13 sekuntia. Mutta jo seuraavalla minuutilla Bewe esitteli omaa salamatahtiaan. Ensin iski Sami Lindholm ja tasan puoli minuuttia myöhemmin Olli Pelkonen lopulta voittomaaliksi jääneen 5–7-osuman. Näin Pelkonen sinetöi kypärätemppunsa, sillä hän oli jo toisen erän alkupuoliskolla onnistunut maalinteossa kahdesti peräkkäin.

RB-93 nousi vielä Mikko Ikosen rangaistuskuljetuksella maalin päähän. Bewen Ville Nieminen sinetöi loppunumerot ajassa 54.32. Kotijoukkue pääsi vielä viimeiset puoli minuuttia yrittämään kavennusta kuudella kenttäpelaajalla neljää vastaan, kun Lindholm joutui jäähylle. Maalivahti Niklas Paanasen johdolla Bewe kuitenkin kesti lisätakaiskuitta. 

Mikot hankalia

Kolmesti maalanneen Pelkosen lisäksi Bewen pistemiehiä olivat Harri Hautajoki (1+2), Miikka Kiiski (1+1), Mika Kivekäs (0+2), Paavo Torkkola (0+2), Sami Luoto (1+0), Sami Lindholm (1+0) ja Ville Nieminen (1+0).

RB-93:n tehomiehiä olivat Mikot Suninen (3+0) ja Ikonen (2+2). Lappeenrantalaisten maalillakin oli Mikko, nimittäin Mikko Haikala, joka torjui 41 kertaa. Bewe-vahti Niklas Paanaselle kirjattiin 35 torjuntaa, ja hänet palkittiin joukkueensa tähtipelaajana. Isännistä vastaavan palkinnon pokkasi Suninen.

Ottelun tuomitsivat Marko Oikarinen ja Vesa Paavola.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PARASTA BEWEÄ MIESMUISTIIN

Bewe Sport pelasi vähintäänkin tämän kauden parhaan 20-minuuttisensa, kun lappeenrantalainen RB-93 kaatui joukkueiden toisessa välieräkohtaamisessa Helsingissä numeroin 12–8. Bewe nimittäin tykitti jo ensimmäiseen erätaukoon mennessä näytöstyyliin taululle 7–0-lukemat ja on nyt yhden voiton päässä liigafinaaleista.  Olli Pelkonen oli toisessakin välieräottelussa ratkaisevin Bewe-hahmo saldolla 3+1. Hyvässä iskussa olivat kotipelissä myös yhden […]