Kaukalopalloliiga 2010-11

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

 
 Kaukalopallon SM-liigassa on alkamassa 21. kausi. Liigassa pelataan 7 joukkueen kaksinkertainen runkosarja. Kaikkiaan runkosarjassa pelataan 42 ottelua. Mukana ovat Bewe, RB-93 Lappeenrannasta, RB-Oulu, Porin Kärpät, Duo96 Jämsästä, UKP Raumalta ja Pallo & Boys Seinäjoelta.

Runkosarja alkaa la 23.10 ja loppuu la 05.02. Kuusi parasta jatkaa pudotuspeleihin.  Runkosarjan 3. kohtaa 6. ja 4. – 5. Ykkönen ja kakkonen menevät suoraan välieriin. Seitsemänneksi jäänyt jää pudotuspelien ulkopuolelle.

 

Puoli-, välierät ja loppuottelut pelataan paras viidestä systeemillä ja viimeistään la 03.04. ratkeaa Suomen Mestaruus.

 

Tälle kaudelle tuli muutos pudotuspelien jatkoaikoihin, nyt pelataan tarvittaessa vain yksi 20 minuutin jatkoaika äkkikuolema periaatteella ja tämän jälkeen tasatilanteessa jatketaan rangaistuskuljetuskilpailulla miestä miestä vastaan ratkaisuun saakka. Liigassa korkean mailan raja nousi polvikorkeudesta lantioon.

 

Kautta-aikain liigassa on pelannut 38 seuraa. Maratontaulukon piikkipaikkaa pitää Bewe, jolla alkaa 19. kausi. Samaan kausimäärään yltää myös raumalainen UKP. Bewen ja UKP:n ero on siinä, että raumalaisia mitalit ovat karttaneet kaikkien näiden kausien ajan ja vastaavasti Bewe on rohmunnut 9 kultaa, 6 hopeaa ja yhden pronssin. Nyt UKP:llä on kovat piipussa ja Raumalla uskotaan Kotkan laskeutuvan jäiden lähdettyä kanaalikaupunkiin, viimeistään huhtikuun alussa.

 

Bewen ensimmäinen kotiottelu Kärppiä vastaan su 31.10. klo 13.45 Sport Hampuris Areenalla

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE HOCKEY STORMIN VIERAANA HYVINKÄÄLLÄ

Gyyveri 16.10.2010Tervehdys ja hyvää huomenta kiekkokansa. Kyllä, tiedän tiedän… Viimeisestä tositapahtumiin perustuvasta”nautintoa korville” tyyppisestä hokiraportista (ammattislangia) onkin kulunut jo vuoden päivät. Tämänvälivuoden vietin Uusi-Guinean Fojavuorilla paijaten vastasyntyneitä pinkkejä virtahepoja, FBI:ntodistajainsuojelusohjelman turvin.No, mutta sitten asiaan… pelihän käytiin Hyvinkäällä ja kotijoukkue Storm toivotteli Bewe Hockeyntervetulleeksi primetime aikaan pelattavaan perhetapahtumaan 15.10 klo 21.30.Itse […]