Bewe Hockey piti kotietunsa ristiinkarsinnassa

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Bewen jääkiekkojoukkue on taas askeleen lähempänä sarjanousua. II divisioonan etelälohkon ylivoimainen ykkönen voitti Länsirannikon lohkon voittaneen Kaarinan Kiekko-Pojat ristiinkarsinnan ensimmäisessä koitoksessa kotonaan numeroin 4–2. Jatkokarsintaan vaaditaan kaksi voittoa.

Ensimmäisessä erässä Bewe oli parhaimmillaan. Viimeistely oli kuitenkin vaatimatonta, ja kaarinalaiset sinnittelivät maalittomassa tasatilanteessa 15. peliminuutille asti. Sitten kotijoukkue iski 20 sekunnin sisään kahdesti. Ensin Samuli Mykkänen ohjasi Olli-Kristian Tukosen siniviivavedon perille, ja sitten Eero Lintuvuori maalasi Pasi Kankaan esityöstä. Pelitilanteiden perusteella Bewe olisi ansainnut ensimmäisellä 20-minuuttisella useammankin osuman.

Sulento pohjusti tärkeimmät
Bewen erinomainen ote ei kantanut yli erätauon. KaKiPo kavensi ajassa 24.34. Seitsemisen minuuttia myöhemmin nähtiin ottelun voittomaali, kun Bewen Niko Varjoniemi siirsi laatan verkkoon Janne Sulennon laukauksen jälkeen. KaKiPo nousi vajaa minuutti myöhemmin uudelleen maalin päähän, mutta erän toiseksi viimeisellä minuutilla Sulento pohjusti henkisesti tärkeän osuman, viimeistelijänä nyt Juha Petteri Santalo. Kolmas erä pelattiin maaleitta. Siinä maalivahtien torjunnatkin menivät tasan 10–10. Koko pelissä KaKiPon Martti Rask torjui kuitenkin 37 kertaa, Bewen Henri Tikka vain 18.

Voitto tärkeintä
Bewen valmentaja Kari Jalonen oli niukoista numeroista varsin tyytyväinen suojattiensa esitykseen.
– Hyvällä sykkeellä pojat pelasivat. Voittohan näissä peleissä on tärkeintä. Ei näissä tyylipisteitä jaeta, hän totesi.
– Vaikka olimmehan me ensimmäisessä erässä aika tyylikkäitäkin. Toisessakin erässä meillä oli vaikka kuinka paljon paikkoja, mutta sitten meni omiin pari harmittavaa.
Ristiinkarsinta on Bewelle lauantaina Kaarinassa katkolla. Jos KaKiPo voittaa kotonaan, pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu Bewen kotiareenassa sunnuntaina kello 19. Tämän parin voittaja kohtaa jatkokarsinnassa HC Kuusankosken. Jatkokarsinta pelataan niin ikään ’paras kolmesta’ -systeemillä, ja voittaja selviytyy ensi kaudeksi Suomi-sarjan alkusarjaan.

Sample Image

Sinipaitaiset beweläiset pitivät punapaitaisen kaarinalaisen kurissa.

Teksti: Matti Hannula

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey kovana Kaarinassakin

   VS.   Bewellä ei ollut vaikeuksia jääkiekon II divisioonan ristiinkarsintojen vierasottelussaankaan. Kaarinan Kiekko-Pojat jäi kotonaan täysin helsinkiläisjyrän alle. Numeroin 4–12 otteluvoitot Bewelle suoraan 2–0 ja Bewe Suomi-sarjan jatkokarsintaan.
Sample Image