Bewe haki pisteet Heinolasta

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Heinolalainen Tinatuopit selvisi numerollisesti niukalla 4–5-kotitappiolla II divisioonan kiekko-ottelussa, kun Bewe kävi kylässä. Isännät tekivät kuitenkin maaleistaan kolme vasta viimeisen kuuden minuutin aikana.

Lopputulosta paremmin ottelun luonteesta kertovat maalivahtien torjunnat: Tinatuoppien Jens Rämölle kirjattiin peräti 52 torjuntaa, Bewen Joni Hallikaiselle vain 15.

Jani Kuusela vei joka tapauksessa kotijoukkueen ylivoimalla 1–0-johtoon, kun avauserää oli jäljellä runsaat kaksi minuuttia. Jalkavammastaan toipunut, kauden ensimmäistä peliään pelannut Esa Kivistö istui tuolloin kakkosta koukkaamisesta. Bewe pääsi melkein heti perään vuorostaan ylivoimalle, ja Janne Tolvanen tasoitti ensimmäisen erän jälkeisiksi lukemiksi 1–1. Syöttäjinä olivat Jan Hagelberg ja Miikka Jouhkimainen.

Bona lähes työttömänä
Toisessa erässä ”Bona” Hallikaiselle kirjattiin vain yksi torjunta! Riku Rahikainen vei Bewen ylivoimalla johtoon, kun toista erää oli pelattu tasan kuusi minuuttia. Syöttöpisteet kirjattiin Tomi Rouhiaiselle ja Esa Kivistölle. Juuri ennen erän puoliväliä Bewen kanadalaispuolustaja Stefan Wonfor kasvatti eron kahteen Rahikaisen ja Rouhiaisen esityöstä. Kolmanteen erään lähdettiinkin 1–3-numeroista.

Kun päätöserää oli pelattu puolitoista minuuttia, Bewe iski jo illan kolmannen ylivoimaosumansa, tekijänä Panu Pättiniemi ja syöttäjänä Jouhkimainen. Ajassa 44.19 viimeisteli Kivistö numeroiksi 1–5 Rouhiaisen ja Rahikaisen pohjustuksesta. Se olikin lopulta ottelun voittomaali. Tinatuopit kaunisteli lopussa tappiolukemiaan ensin alivoimalla ja sitten kahdesti ylivoimalla. Viimeisen lohdutusosumansa isännät iskivät 24 sekuntia ennen loppusummeria kuudella neljää vastaan.

Seuraavaksi Stadin paikallisderby
Bewe on sarjassa kakkosena voitettuaan viidestä ottelustaan neljä. Vasta yksi tappio on toistaiseksi tilillään myös Karhu-Kissoilla, jonka Bewe kohtaa paikallisderbyssä tulevana torstaina 13. lokakuuta. Bewe isännöi Helsingin jäähallin harjoitushallissa kello 19 alkavaa ottelua.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PATRIK LOSTEDT BEWEEN

Kaukaloissa kovan miehen maineen saanut hyökkääjä, 30-vuotias Patrik Lostedt  liittyi Bewen II-divisioonassa pelaavaan joukkueeseen.  
Sample Image