PATRIK LOSTEDT BEWEEN

Bewe
0 0
Read Time:55 Second

Kaukaloissa kovan miehen maineen saanut hyökkääjä, 30-vuotias Patrik Lostedt  liittyi Bewen II-divisioonassa pelaavaan joukkueeseen.

 Sample Image

Viime kaudella jääkiekkotoiminnan aloittaneen Bewen päävalmentaja Vesa Surenkinin mukaan Lostedt tuo mukanaan johtajuutta varsinkin asennepuolelle. Viime kaudella Bluesin hopeajoukkueessa pelannut Lostedt odottaa vesikielellä torstaista stadin kakkos derbyä, jossa Bewe kohtaa uutta tulemista parrasvaloihin tekevät Karhu-Kissat.

Väriläiskä Lostedt on edustanut liiga urallaan myös Hifk:ta. Liigaotteluita on kertynyt runkosarjassa 174 ja pudotuspelejä 25, jäähyminuutteja ruhtinaallisesti 497. Bewen kovassa nipussa on vain Toni Häppölällä enemmän SM-liigakokemusta. Bewen Mestikseen 2013-14 tähyävässä tähtisikermässä on Häppölän ja Lostedtin lisäksi useita liigakokemuksen omaavia pelaajia, mm. Tomi Rouhiainen, Riku Rahikainen, Esa Kivistö, Pasi Kangas ja Miikka Jouhkimainen.
 
Bewe – Karhu-Kissat to 13.10. klo 19.00 Hampuris Sport Areena Nordis. Tervetuloa

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Karhu-Kissat vei paikallisderby

Bewen tielle jääkiekon Suomi-sarjaan tuli taas lisämutka, kun joukkue kärsi jo toisen tappionsa II divisioonan alkusarjassa. Karhu-Kissat oli paikallisderbyssä 402 katsojan todistaessa parempi numeroin 3-6.