Bewen voitossa kansainvälistä väriä

Bewe
0 0
Read Time:42 Second

 

Jääkiekon II divisioonan eteläistä jatkosarjaa johtava Bewe otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun Viikingit kukistui Bewen kotiluolassa selvästi 7–1.

Bewe-vahti Joakim Wessmanin nolla särkyi harmittavasti neljä sekuntia ennen täyttä aikaa, kun Viikinkien australialaishyökkääjä Darren Corstens onnistui viimeistelemään. Beweltäkin löytyi yksi ulkomaalainen maalintekijä, kun kanadalaispuolustaja Stefan Wonfor vastasi isäntien kolmannesta osumasta.
Oikeutta ottelussa jakoivat Wonforin maanmiehet Norm Card ja Matt Filidoro.
 
Bewen ja Viikinkien kohtaamisen kotimaisosastosta olivat parhaiten esillä kaksi maalia mieheen Bewelle viimeistelleet Jan Hagelberg ja Riku Rahikainen. Molemmille merkittiin lisäksi yksi syöttöpiste. Yhden maalin kirjauttivat sekä Eero Lintuvuori että Pasi Kangas, joka ottelun jälkeen palkittiin joulukuun Bewe-pelaajana. Palkinnoksi Kangas sai henkilöauton kuukaudeksi käyttöönsä.
 
Bewen seuraava koitos on Karhu-Kissojen isännöimä paikallispeli keskiviikkona 11. tammikuuta kello 19. Sen jälkeen Bewellä on putkeen kolme kotiottelua, joista ensimmäinen Kiekko-Vantaa Itää vastaan torstaina 19. tammikuuta kello 19.30.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Legendat Lahdessa

Bewe Legendat kävivät Loppiaisen Lahdessa pelaamassa lahtelaisista kaukalopalloilijoista, melkein vastaavaa ryhmää vastaan ystävyysottelun. Ottelu päättyi kotijoukkueen niukkaan 10-9 voittoon.  
Sample Image