Bewelle toinen peräkkäinen tappio, lohkovoitto on yhä varmistamatta

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Karhu-Kissat on vaa’an kielenä, kun ratkotaan jääkiekon II divisioonan etelälohkon ylemmän jatkosarjan voittajaa. Bewe hävisi sarjan viimeistä edellisessä ottelussaan Tikkurilassa Kiekko-Vantaa Idälle. Tappio tiesi sitä, että Bewen on voitettava viimeisessä ottelussaan torstaina 8.3. Karhu-Kissat, mikäli Karhu-Kissat ei maanantaina 5.3. voita kotonaan Riihimäen Nikkareita.

Jos Nikkarit kaataa ensin Karhu-Kissat ja viimeisessä ottelussaan Kiekko-Vantaa Idän, voittavat riihimäkeläiset lohkon ja etenevät ristiinkarsintaan, jos Bewe ei saa täyttä pistepottia Karhu-Kissoilta. Jos Bewe voittaa viimeisen ottelunsa, voittaa se joka tapauksessa lohkon paremman maalieronsa turvin.

Homma on siis edelleen Bewen omissa käsissä, mutta turhan vaikeaksi joukkue on asiat itselleen tehnyt. Jo kolmanneksi viimeisessä ottelussa Nastolan Kiekkoa vastaan olisivat lohkovoiton varmistaneet pisteet olleet otettavissa. Ottamatta jäivät, ja sama toistui Kiekko-Vantaa Idän vieraana. Lohipaidat pitivät pintansa lukemin 7–4, vaikka maalivahtien torjuntatilasto (Patrick Öhman, K-Vantaa 45 – Juuso Hyyppä, Bewe 16) kertoo aivan muuta.

Maalinteko oli siis tälläkin kertaa Bewelle vaikeaa. Vantaalaiset sen sijaan päästettiin ensimmäisessä erässä turhan helposti survomaan Hyypän kertaalleen torjumia kiekkoja sisään. Kiekko-Vantaa Itä johtikin ensimmäisen erän jälkeen 4–1 Teemu Härkösen onnistuttua peräti kolmesti. Bewen avauserän ainokainenkin aiheutti melkoista protestointia vantaalaisleirissä. Ked Iamsa-Ard nimittäin pääsi siirtämään kiekon tyhjiin, kun rännikiekkoa pysäyttämään mennyt maalivahti Öhman oli ensin taklattu päädyssä nurin ja irti kiekosta.

Toisessa erässä Bewe nousi Roopertti Martikaisen ja Jaakko Niemensivun osumilla maalin päähän, mutta tahtotila ei kolmannessa erässä riittänyt tasoitukseen asti. Kiekko-Vantaa Itä sen sijaan rankaisi Beweä vielä kolmesti, ennen kuin Ilkka Saarinen 10 sekuntia ennen loppua viimeisteli rangaistuslaukauksella 7–4-numerot.

 

Torstaina kello 18.30 alkavassa Bewen kotiottelussa saattavat panokset siis olla kovat. Eikä tilanne ole Bewen kannalta henkisesti helppo. Karhu-Kissat on nimittäin voittanut kauden molemmat aiemmat kohtaamiset.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewen kohtalo nyt Kiekko-Vantaan käsissä

Bewe pelasi jo viimeisen II divisioonan etelälohkon jatkosarjan ottelunsa, mutta joutuu odottelemaan lauantai-iltaan asti, jatkuvatko pelit vielä. Koska joukkue kaatoi Karhu-Kissat kotiottelussaan vasta voittolaukauksilla 5-4, menee jatkosarjan voitto ja ristiinkarsintapaikka Beweltä sivu suun, mikäli Riihimäen Nikkarit voittaa viimeisessä pelissään Kiekko-Vantaa Idän vieraissa varsinaisella peliajalla. Katso Jonne Vaahteran kuvakooste ottelusta:https://vimeo.com/38207963