Bewe Hockey aloitti kautensa vierasvoitolla PePosta

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Bewe ei jättänyt lauantaina Lappeenrannan Pepolle mitään mahdollisuuksia. Vierasjoukkue näytti alusta alkaen kuka kaukaloa hallitsee vaikkakin ensimmäinen erä menikin tasan. Rautaliigan avausottelu päättyi tylyyn 2-7 lukemiin (1-1)(1-3)(0-3) Uudet vahvistukset näyttivätkin heti kyntensä Panu Pättiniemen säestyksellä. 2+1 tehot koonnut Pättiniemen ohella Jesse Nuutinen 2+1, Henri Vikström 2+0 nöyryyttivät PePon maalissa pelannutta Sami Kirvesniemeä. Lisäksi Antti Kallio 0+4 ja Janne Tolvanen 0+2 osoittivat syöttötaitojaan. Viimeisen maaliin vastustajan verkkoon viimeisteli Ked Iamsa-Ard.

-Täytyy nostaa hattua uusille tulokkaille, jotka pelasivat ennakkoluulottomasta. Hyvä alku kaudelle, tästä hyvä jatkaa, Bewen pääkäskyttäjä Marko From hehkutti.

Kolmella kentällisellä matkaan lähtenyt Bewe iski kuolettavan niitin arkkuun 100 päisen kotiyleisön harmiksi kun ottelua oli ehditty pelata 47.20, jolloin Pättiniemi  näpäytti snaipperin vaistollaan Karri Eliassonin syötöstä 2-6.

Tavoitimme vaatimattoman Pättiniemen joukkueen bussista ottelun jälkeen.

-Kesä sujunut hyvin, uudistin harjoitteluani ja rakensin takapihalleni laukaisualustan, jossa treenasin jo hyvää kutiani vielä paremmaksi. Myös jääajajana kesällä toimiessani mentaalipuolen rannarit hioituivat kuntoon kun seurasin junioreiden saattorannelaukausten harjoittelua. Löysin sisäisen snaipperini sitäkautta.

Tähtikotkat menivät seuraavasti:

*Antti Kallio, 0+4 tehot lämmittää taitokiekon suosijaa
** Ari Ahokas, varmaa työskentelyä, 29 torjuntaa joten maalivahti hoiti oman tonttinsa
*** Panu Pättiniemi, monipuolinen hyökkääjä iski 2 maalia ja omapää hoitui myös

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi starttasi sarjakauteen voitolla

Imatran Ketterä joutui kakistelemaan Hyrylässä luuta kurkustaan jo ensimmäisessä erässä, kun Bewe TuusKi latoi Suomi-sarjan avauspelissä runsaassa 11 minuutissa taululle 3–0-numerot. Vierasjoukkue nousi toisen erän alussa maalin päähän 37 sekunnin sisään tekemällään tuplalla. Bewe TuusKi ei siitä säikähtänyt, vaan korjasi pisteet lukemin 8–5.