Bewe TuusKi starttasi sarjakauteen voitolla

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Imatran Ketterä joutui kakistelemaan Hyrylässä luuta kurkustaan jo ensimmäisessä erässä, kun Bewe TuusKi latoi Suomi-sarjan avauspelissä runsaassa 11 minuutissa taululle 3–0-numerot. Vierasjoukkue nousi toisen erän alussa maalin päähän 37 sekunnin sisään tekemällään tuplalla. Bewe TuusKi ei siitä säikähtänyt, vaan korjasi pisteet lukemin 8–5.

 Isäntien ensimmäisen erän maalarit olivat konkari Jaska Vilen, kapteeni Antti Suominen ja Antti Kuismin. Vilen teki myös tärkeän 4–2-osuman pelin puolivälissä. Pari minuuttia myöhemmin Suominen teki puolestaan illan toisen maalinsa, eikä ehtinyt kulua minuuttiakaan, kun Lari Arima jatkoi Bewe TuusKin vahvaa irtiottoa. Tuon kuudennen takaiskun jälkeen Ketterä-vahti Jani Sihvonen sai tarpeekseen, ja hänen tilalleen luisteli Aleksi Hohti. Maalivahdin vaihto piristi Ketterää hetkellisesti, ja päätöserään lähdettiin numeroissa 6–4.

 Bewe TuusKin Niko Aitero lisäsi eron kolmeen, kun kolmatta erää oli pelattu 7.46. Ketterä tuli vielä kahden maalin päähän ja yritti lopussa lisäkavennusta kuudella kenttäpelaajalla. Isäntien Olavi Tihveräinen löi laatan tyhjiin ja sinetöi lopputuloksen 11 sekuntia ennen summeria.

Joonas Inkilä Bewe TuusKin maalilla selviytyi 15 torjunnalla. Ketterä-kaksikolle kirjattiin yhteensä 35 torjuntaa.

 Kotijoukkueen parhaana palkittiin Veijo Wotkinin 50 euron lahjakortilla Jaska Vilen

 Bewe TuusKi pelaa nyt kolme vierasottelua putkeen (21.9. Porvoo, 22.9. Salo, 29.9. Forssa), kunnes se sunnuntaina 30.9. klo 17 alkaen kohtaa kotikaukalossaan Kotkan Titaanit.

 

Ottelun kuvat seuraavasta linkistä:

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Bewe+Tuuski+vs.+Ketter%C3%A4/

Kuvat: Jonne Vaahtera

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKille tappio tuliaisina Porvoosta

Kaksi ensimmäistä otteluaan selvähköin numeroin hävinnyt Porvoon Hunters olikin yllättäen liian kova pala Bewe TuusKin purtavaksi Suomi-sarjan alkulohko 3:n ottelussa. Pisteet jäivät Porvooseen numeroin 5–2.