Bewe TuusKi jäi telineisiin kärkikamppailussa

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

Jos päästää vastustajan runsaassa vartissa kolmen maalin karkumatkalle, on jääkiekossakin vaikea päästä enää pisteille. Bewe TuusKi jäi kotonaan telineisiin Titaaneja vastaan, ja pisteet Suomi-sarjan alkusarjan kolmoslohkon kärkikamppailusta matkasivat lopulta Kotkaan numeroin 4–6.

Bewe TuusKin maalilla aloitti Jaakko Suomalainen, mutta kolmen takaiskun jälkeen hän sai tehdä tilaa Joonas Inkilälle. Inkiläkään ei pystynyt Bewe TuusKia pelastamaan, mutta melko tiukoille Titaanit joka tapauksessa tehokkaasta startistaan huolimatta joutui.

Kapteeni Antti Suominen ja Lauri Lehvonen nostivat toisen erän onnistumisillaan kotijoukkueen jo maalin päähän, mutta kerran jo ensimmäisessäkin erässä onnistunut Titaanien Kory Baker rikkoi runsaat kolme minuuttia ennen toisen erän päättymistä Inkilän nollan. Niinpä kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 2–4.

Heti päätöserän alussa Bewe TuusKin Joonas Saari kavensi uudelleen eron yhteen osumaan, mutta viitisen minuuttia myöhemmin Titaanien Topi Paappanen kuittasi illan toisella maalillaan. Se jäi lopulta pelin voitto-osumaksi. Käytännössä viimeinen niitti tuli vajaat kolme minuuttia ennen loppua, kun Eetu Rissanen teki lukemiksi 3–6. Jaska Vilen teki vielä Bewe TuusKille yhden lohduttavan. Viimeiset puolitoista minuuttia kotijoukkue yritti vielä kaunistella numeroita kuudella kenttäpelaajalla, mutta tuloksetta. 

Kahden tehopisteen miehiä Bewe TuusKissa olivat Jaska Vilen (1+1) ja Teemu Kupiainen (0+2). Tappion myötä katkesi Bewe TuusKin kuuden pelin voittoputki. Kaksi seuraavaa peliään Bewe TuusKi pelaa Porvoossa, kun se kohtaa Huntersin vieraissa sekä keskiviikkona 17.10. että lauantaina 20.10. Sunnuntaina 21.10. kello 17.00 alkaen pelataan sitten Hyrylässä Bewe Sportin 35-vuotisjuhlaottelu runsaine oheistapahtumineen. Juhlahumun keskellä pelattavassa jääkiekon Suomi-sarjan ottelussa Bewe TuusKin vastustajana on HC Satakunta Eurajoelta.

Elmo Most Plaeyr eli ensimmäisen maalintekijä kapteeni Antti Suominen palkittiin ELMOn palkinnolla. Kotijoukkueen parhaana Valtteri Viitala palkittiin Veijo Votkinin lahjakortilla ja vieraista  Topi Paappanen.

Ottelun kuvakavalkadi: http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Bewe+Tuuski+vs+Titaanit/

Kuvaaja Jonne Vaahtera

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey kukisti jatkoajalla H.K.H:n

Kotikoitokseen lähdettiin kärkikamppailu –asetelmasta. Tiukka väännöstä tulikin, sillä Bewe kukisti H.K.H:n jatkoajalla lukemin 6-5 (1-2)(1-3)(3-0)(1-0).