Bewe TuusKilla mainio startti Suomi-sarjassa

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Bewe TuusKi ei hätkähtänyt jääkiekon Suomi-sarjan avauksessa Kotkassa kotijoukkue Titaanien salama-alusta, vaan vei lopulta täyden pistepotin selvin 1–6-numeroin.

Titaanien Niklas Appelgren yllätti maalivahti Joonas Inkilän jo 58 sekunnin pelin jälkeen, mutta se osuma jäi isäntien ainoaksi.

Salon Kiekkohaissa alkulohko-otteluita pelannut konkari Toni Mäkiaho pelaa Bewe TuusKissa ainakin tämän viikonlopun ottelut. ”Mäkkäri” saalisti heti syöttöpisteen Jaska Vilenin tasan kaksi minuuttia myöhemmin tekemästä tasoituksesta.

Kun Juho Perttilä onnistui maalaamaan tasavajaalla 17. minuutilla, mentiin ensimmäiselle erätauolle numeroissa 1–2. Perttilän osuma jäi vieraiden voittomaaliksi.

Heti toisen erän alussa Niko Aitero viimeisteli keskimmäisen 20-minuuttisen ainoan maalin. Päätöserässä Patrik Lostedt, Iiro Mäntylä ja Tomi Taavitsainen kaunistelivat vielä numeroita. Mäntylän ja Taavitsaisen maalit syntyivät viimeisellä peliminuutilla 12 sekunnin välein. Mäntylä pääsi tekemään tyhjiin.

Bewe TuusKin kuudella maalilla oli siis kuusi eri tekijää. Heistä Perttilä keräsi myös kaksi syöttöpistettä, Aitero ja Lostedt kumpikin yhden. Mäkiahon lisäksi 0+1 -saldoon pääsivät kapteeni Antti Suominen sekä illan viimeisen osuman pohjustaneet Teemu Kupiainen ja Eero Lehvonen.

Joonas Inkilälle laskettiin 25 torjuntaa, Titaanien Jani Wilholalle 28.

Titaanit pelasi Bewe TuusKin tavoin alkusarjan kolmoslohkossa, jonka Bewe TuusKi voitti. Myös Bewe TuusKIn toinen vastustaja ”varsinaisessa” Suomi-sarjassa on tuttua tavaraa: HC Satakunta sijoittui alkulohkossa toiseksi vain pisteen erolla Bewe TuusKiin. Eurajokelaiset saapuvat Hyrylään sunnuntaina 9. joulukuuta kello 17 alkavaan otteluun niin ikään kolme pistettä pussin pohjalla. HC Satakunta voitti avauskierroksella kotonaan vaasalaisen Red Ducksin 5–0.

www.titaanit.fi  sivuilta löytyy myös raportti ja kuvakavalkadi ottelusta

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKin kotiavauskin meni nappiin

Bewe TuusKin avausviikonloppu jääkiekon Suomi-sarjassa tuotti täydet kuusi pistettä yhteismaalein 10­–1. Lauantaisen vierasvoittonsa jatkoksi se kukisti HC Satakunnan Hyrylässä numeroin 4–0.