Jalonen ja Tervonen Bewe TuusKin peräsimeen

Bewe
0 0
Read Time:57 Second

 

Kokeneet kiekkomiehet Kari Jalonen, 53, ja Kai Tervonen, 46, luotsaavat Bewe TuusKin jääkiekkojoukkuetta loppukauden. Jouni Ikonen ja Santtu Viitaluoma on vapautettu tehtävistään.

Bewe TuusKi on valtakunnallisessa Suomi-sarjassa neljännellä tilalla, mutta viime viikon kolmen peräkkäisen tappion myötä ero kärkikolmikkoon ja Mestis-karsintaviivaan venähti viiteen pisteeseen.

 

 

”Jalle” Jalonen oli ruotsalaisen Curt Lundmarkin apuvalmentajana, kun Jokerit keväällä 1997 voitti Suomen mestaruuden. Paitsi Lundmarkin kakkosena, Jalonen ehti olla 1990-luvun lopulla Jokerien liigajoukkueessa myös sekä Sakari Pietilän että Hannu Kapasen apuvalmentajana.

Kaudella 2001–02 Jalonen oli Ruotsin Elitserien-joukkue AIK:n peräsimessä, kaikkien aikojen neljäntenä suomalaisena vastuuvalmentajana länsinaapurin pääsarjassa. Sen jälkeen hän on valmentanut lähinnä eri juniori-ikäluokkia sekä Jokereissa että Kiekko-Vantaassa. Sen myötä Jalosella ja Tervosella on paljon yhteistä valmennushistoriaa. Kauden 2010-11 loppupuoliskon kaksikko valmensi Bewe Hockeytä II divisioonassa ja viime kaudella Jokerien nuorempaa C-juniori-ikäluokkaa.

 

”Kalle” Tervonen on pelannut jääkiekkoa liigatasolla HIFK:ssa (1992–94) ja toiminut muun muassa liiga-HPK:n toimitusjohtajana 2007–09 sekä sitä ennen SM-liigan yhteysjohtajana.

 

Jalonen ja Tervonen ovat Bewe TuusKin pelaajapenkin takana tositoimissa jo keskiviikkona, kun BeweTuusKi pyrkii Tampereella katkaisemaan tappioputkensa KOOVEEn kustannuksella.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi yhä täysin takalukossa

Valmentajanvaihdos ei ainakaan vielä näkynyt Bewe TuusKin otteissa, kun joukkue vieraili Tampereella. KOOVEE voitti numeroin 8–2 ja tuotti tuusulalaisille jo neljännen peräkkäisen tappion jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa.