Bewe TuusKi yhä täysin takalukossa

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Valmentajanvaihdos ei ainakaan vielä näkynyt Bewe TuusKin otteissa, kun joukkue vieraili Tampereella. KOOVEE voitti numeroin 8–2 ja tuotti tuusulalaisille jo neljännen peräkkäisen tappion jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa. Päävalmentaja Jouni Ikosen saappaisiin tiistaina astunut Kari Jalonen sai kehnon startin loppukauden valmennusrupeamalleen, kun kotijoukkue meni 13 minuutissa 2–0-johtoon.  Puolustaja Jarno Nikanderin kauden toinen maali kapteeni Antti Suomisen syötöstä toi hetkeksi lohtua, mutta kun KOOVEE pari minuuttia myöhemmin iski kaksi maalia 20 sekunnin sisään, oli Bewe TuusKi taas henkisesti syvällä.

­– Kymmenen minuutin pelin jälkeen meidän olisi pitänyt johtaa kahdella maalilla. Vaikka omiin meni kahdeksan, ei suurin ongelma ollut puolustus- vaan hyökkäyspelissä, näki Jalonen ruman lopputuloksen ytimen.

– Kaiken kukkuraksi kiekko tuntui pomppivan vastustajalle joka tilanteessa.

Neljännen takaiskun jälkeen maalivahti Jaakko Suomalainen teki tilaa Joonas Inkilälle. Mutta isäntien maali-ilottelu jatkui toisessa erässä. Kahden lisätakaiskun jälkeen Bewe TuusKin Rasmus Lindström kavensi kauden ensimmäisellä osumallaan kahden erän jälkeiseksi tilanteeksi 6–2. Päätöserässä kotijoukkue rankaisi vielä kahdesti.

– Jos tästä jotakin hyvää täytyy löytää, niin ilme oli loppuun asti hyvä. Mitään ylilyöntejä ei tullut, antoi Jalonen tunnustusta tuoreille suojateilleen.

Bewe TuusKi on sarjassa neljäntenä. Mestis-karsintaviivan yläpuolella kolmantena viisi pistettä edellä oleva Rovaniemen Kiekko vierailee lauantaina Hyrylässä. Jos ei Bewe TuusKi kello 17 alkavassa koitoksessa onnistu palaamaan voittojen tielle, alkaa tilanne olla todella tuskainen. Varsinkin jos RoKi perjantaina Tampereella ottaa kolmen ottelun vieraspeliviikonlopulleen voittoisan startin KOOVEEN kustannuksella. Sitä paitsi keskiryhmän porukatkin alkavat pian tulla takaa ohi.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ryhtiliike ei riittänyt RoKin kaatoon

Bewe TuusKin hyväkään yritys ei riittänyt tappioputken katkaisemiseksi. Mestis-karsintoihin kiivaasti mielivä Rovaniemen Kiekko haki jääkiekon valtakunnallisen Suomi-sarjan pisteet Hyrylästä numeroin 1–3. Häviö oli tuusulalaisille jo viides peräkkäinen.