Bewe TuusKin taival päättyi jatkoaikatappioon

Ville Nenonen
0 0
Read Time:59 Second

Bewe TuusKi päätti kolmen vieraspelin ”kaamoskiertueensa” ja samalla koko valtakunnallisen Suomi-sarjan jatkoaikatappioon. Junkkarit Hockey Team kukisti tuusulalaiset kotonaan Kalajoella numeroin 5–4.

HC Keski-Uusimaan seuraksi Mestiksen karsintasarjaan marssivat Rovaniemen Kiekko, Nokian Pyry ja KeuPa HT Keuruulta. Kolmen kärjen ja viidenneksi sijoittuneen Bewe TuusKin väliin kiilasi kalkkiviivoilla tamperelainen KooVee.

Bewe TuusKin perjantain ja lauantain pelit Kokkolassa ja Rovaniemellä olivat niin ikään päättyneet kotivoittoihin.
– Väsyneiden miesten meininkiä. Emme halunneet tämän enempää, raportoi Kai Tervosen kanssa helmikuun alussa Bewe TuusKin valmennusvastuun ottanut Kari Jalonen puhelimitse Kalajoelta. Kaksikko luotsasi Bewe TuusKia yhdeksässä ottelussa, joista joukkue voitti vain kolme.

Bewe TuusKi johti Kalajoella toisessa erässä Cody Dionin kypärätempun myötä peliä jo 3–1 ja vielä viisi minuuttia ennen kolmannen erän loppua 4–2, mutta sarjajumbo JHT tuli rinnalle. Kun jatkoaikaa oli pelattu 3.26, ratkaisi isäntien Tomi Gronoff ottelun.
Dionista tuli lopulta 14 osumallaan Bewe TuusKin paras maalintekijä, vaikka hän pelasi vain 16 ottelua. Tuusulalaisten paras pistemies Suomi-sarjan valtakunnallisessa vaiheessa oli Toni Mäkiaho, jonka kokonaissaldo 20 ottelusta oli 4+23=27. Kolme syöttöpistettä Kalajoella saalistanut Miikka Jäske sai 17 pelaamastaan pelistä kokoon tehot 5+19=24 ja kaikki 22 ottelua pelannut kapteeni Antti Suominen 5+16=21.

Matti Hannula

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

LUKIO POIKIEN MITALIT HELSINKIIN

Lukio poikien turnaus kärsi myös joukkuekadosta, mukana oli 10 joukkuetta. Viime hetken peruuttamisiltakaan ei vältytty. Yläaste poikien Suomen Mestaruudesta ei pelattu lainkaan. Kuntien tiukentunut rahapolitiikka näkyy näin vähäisinä osallistujamäärinä kaukaloissa.Helsinkiläiset jyräsivät kaukalossa Pohjois-Haagan viedessä ykköspystin ja pahimman kilpakumppanin Mäkelänrinteen jäädessä hopealle. SLK-HBC nappasi kautta-aikain ensimmäiset pronssiset mitalit.
Sample Image