Bewellä edessä tiukat kärkikahinat

Bewe
0 0
Read Time:54 Second

Bewe TuusKi kohtaa seuraavissa kahdessa kotiottelussa lähimmät uhkaajansa. Keskiviikkona 20.11 saapuu Hyrylään vierailulle sarjavitonen FPS ja viikkoa myöhemmin 27.11 Nokian PYRY testaa Bewen kotikunnon.

Bewellä on eroa taaksepäin neljänteen sijaan vain kolme pistettä joten tappioihin ei ole varaa, etenkään kun neljäntenä majaileva PYRY on pelannut kolme ottelua Beweä vähemmän. Lisäksi kärjessä viilettävät Roki ja S-kiekko uhkaavat karata omille teilleen eron toisena olevaan RoKiin ollessa jo viisi pistettä.

Bewellä on takana murheellinen viikonloppu joukkueen hävitessä viikonlopun molemmat ottelunsa. Viikonlopun otteluiden myötä Bewe onkin nyt kolmen ottelun tappioputkessa.

Bewe on kohdannut forssalaiset tällä kaudella kahdesti, joista saaliiksi on tarttunut kaksi pistettä yhden jatkoaikavoiton ansiosta. PYRY puolestaan kaatui puhtaasti kolmen pisteen arvoisesti kauden ainoassa aiemmassa kohtaamisessa.

Tule keskiviikkona paikanpäälle kannustamaan Bewe takaisin voittojen tielle. Ottelu alkaa kello 18:30.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe vihdoin voitokas

Bewe selätti kolmannessa erässä maalinteon tuskan iskemällä viisi maalia ja voittamalla näin FPS:n 5-1. Samalla katkesi kolmen ottelun tappioputki.