Bewe vihdoin voitokas

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 32 Second

Bewe selätti kolmannessa erässä maalinteon tuskan iskemällä viisi maalia ja voittamalla näin FPS:n 5-1. Samalla katkesi kolmen ottelun tappioputki.

Ottelun alku ei vielä luvannut hyvää Bewen kannalta. FPS hallitsi ja Bewe puolusti sen minkä pystyi. Maalila Jaakko Suomalainen oli mies paikallaan ja napsi tärkeitä koppeja. Erän edetessä Bewe pääsi paremmin peliin mukaan ja alkoi luoda tilanteita FPS:n maalille. Bewen hyvä myllytys katkesi erän lopulla Tapani Nikkilän kampitusjäähyyn. FPS ei hyvin pyörineestä ylivoimasta huolimatta saanut maaleja ja näin tauolle poistuttiin lukemissa 0-0.

Toinen erä alkoi samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin. Beweltä heikkoa peliä ja FPS painoi päälle. Kun 06:07 oli toista erää pelattu FPS sai palkintonsa Joonas Larinmaan laukauksen upotessa Bewen verkkoon hieman helpohkon oloisesti ohi muutoin erinomaisen ottelun pelanneen Suomalaisen.  Maalin jälkeen Bewe heräsi ja sai jälleen tukun vaarallisia paikkoja, mutta maalinteon vaikeus ja tuska näkyi, sillä avopaikkoja Bewe hukkasi kerta toisensa jälkeen.

Kolmanteen erään Bewe tuli aivan uudella ilmeellä ja sai hankittua heti erän alkuun ylivoiman, minkä Bewe myös käytti. Ajassa 03:43 Bewe sai riittävästi ruuhkaa maalin eteen ja lopulta Lasse Melon mailasta kiekko löysi tiensä FPS:n maalin perukoille tuoden Bewelle ansaitun tasoituksen. Kuusi minuuttia myöhemmin Sami Häkkisen tarkka rannelaukaus siirsi Bewen jo 2-1 johtoon. Tuuletuksistä näki kuinka helpottava johtomaali oli. Ottelun lopussa Bewe karkasi lopullisesti. Ensin kolme minuuttia ennen loppua Nico Vuorijärvi lisäsi Bewen johdon kahteen maaliin ja vielä viimeisellä minuutilla Bewe teki kaksi pikamaalia ja voitti lopulta 5-1.

 Valmentaja Jarmo Räihä oli ottelu loputtua tyytyväinen omiensa otteisiin.

– Kaksi ensimmäistä erää oli tasaista vääntämistä. Lähdettiin siitä, että puolustetaan voitto ja kuten viimeisestä erästä näkyi, niin se peli kääntyi meille ja sittenhän se olikin voiton juhlaa.

– Oikeastaan nämä aiemmat tappiot ovat johtuneet siitä, että meillä on ollut todella raskasta näiden poikien kanssa. Koko kesä on menty kovaa ja uudistettiin tätä tekemistä niin, että joka päivä meillä on jääharjoitukset ja oheisharjoitukset. Pidempiä vapaita ei ole ollut ja jalka on alkanut painamaan pojilla. Nyt meillä on neljän päivän vapaa ennen kuin tullaan uudelleen hallille.

 Voitolla Bewe vankisti asemaansa sarjakolmosena nousten 34 pisteeseen, vain neljän pisteen päähän sarjakärki S-Kiekosta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe vankisti asemiaan Suomi-sarjan TOP3:ssa

Edgar Lukjanovin tehoilta siivitti Bewen 8-4 voittoon Nokian PYRY:stä. Hyvää taustatukea Lukjanov sai ketjukavereiltaan, tuoreelta HCK-lainalta Joel Lehtiseltä, sekä Jari Voutilaiselta.