Kotietu karkasi Bewe TuusKilta

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 32 Second

Bewe TuusKin unelma mestiskarsinnoista koki kolauksen 2-5 tappiolla KeuPaa vastaan.

Ottelun alku oli kahden tasaisen, hyvin puolustavan joukkueen vauhdikasta ja fyysistä vääntöä. Molemmat joukkueet loivat vuorotellen hyökkäyksiä, mutta KeuPa pääsi aavistuksen paremmin maalipaikoille ja vastaavasti puolusti Bewe TuusKilta laukaisupaikat pois.

Vajaan kymmenen minuutin kohdalla Svante Myllylahti sai kiekon parhaalle maalintekosektorille ja malttoi odottaa, että Jaakko Suomalainen menee jäihin ja nosti tämän jälkeen KeuPan johtoon. Vain puoli minuuttia myöhemmin Bewe TuusKi oli lähellä tasoitusta, mutta Nico Vuorijärven rannari viivalta osui ainoastaan ylärimaan.

Ensimmäisen erän viimeisellä viidellä minuutilla peli alkoi kääntyä hienokseltaan KeuPan hallinnaksi ja aivan erän lopulla keuruulaiset olivat lähellä lisätä johtoaan, mutta Suomalaisen räpylä löysi viime hetkellä tiensä kiekon eteen.

Bewe TuusKi ei lopulta saanut yhtä ylärimalaukausta lukuunottamatta kunnollisia vetoja KeuPan maalille, eikä näin päässyt todella testaamaan KeuPan maalia vartioineen Petri Pitkäsen iskukykyä. KeuPan hyökkäyksissä oli enemmän vaarallisuutta, mutta Suomalainen torjui hyvin Bewe TuusKin maalilla.

Toisen erän alun Bewe TuusKi uinui täysin ja KeuPa pääsi karkaamaan. Ensin puolentoista minuutin pelin jälkeen Ville Tenovaara voitti hyökkäyspään aloituksen ja Myllylahti pääsi tälläämään suoraan aloitusvoitosta ranteella kiekon ohi Suomalaisen. Pari minuuttia myöhemmin Bewe TuusKin puolustus hukkasi kiekon omalla alueella, Tenovaara nappasi kiekon ja syötti Joona Peräselle joka pääsi tekemään maalin edestä KeuPan kolmannen.

Teemu Sainomaan ketju oli toisen erän alussa ainoa kentällinen, joka sai hyökkäyspäässä jotakin järkevää aikaan ja hieman ennen erän puoltaväliä hyvät otteet palkittiin kavennusmaalilla. Riho Embrich huomasi vaihdosta kentälle tulleen Jari Voutilaisen ja lähetti tälle pitkän syötön omasta päästä. Voutilainen ylitti siniviivan ja laukoi terävästi kiekon etukulmasta sisään.

Kavennusmaalin jälkeen Bewe TuusKi sai hyvän paineen aikaiseksi KeuPan päätyyn, mutta KeuPa jatkoi hyvää puolustustaisteluaan eikä antanut Bewe TuusKin yllättää Pitkästä toistamiseen.

Bewe TuusKin hyökkäysinto kostautui hieman ottelun puolivälin jälkeen Juuso Mörskyn päästyä läpiajosta tekemään keuruulaisille neljännen maalin.

Vielä ennen erän loppua Juuso Perttilä oli lähellä kavennusta harhautettuaan jo maalivahti Pitkäsen tilanteesta ulos, mutta menetti viime hetkellä tasapainonsa ja kiekko lipui ohi tyhjän maalin.

Erän alkua lukuunottamatta toinen erä oli kuitenkin jo parempi Bewe TuusKilta. KeuPan puolustus vain oli rautaisen hyvä.

Kolmannessa erässä KeuPa antoi suosiolla kiekon hallinnan Bewe TuusKille ja keskittyi puolustamiseen. Bewe TuusKin hallinta jäi lopulta lähinnä kulmissa pyörimiseksi KeuPan tukkiessa keskustan ja maalin edustan täydellisesti ja näin Bewe TuusKin takaa-ajo jäi torsoksi.

Mörsky pääsi vielä alivoimalla toistamiseen ottelussa läpiajoon ja ratkaisi pelin lopullisesti. Bewe TuusKi sai vielä pientä lohtua Perttilän voittaessa luistelukilpailussa KeuPan puolustajat ja tökättyä kiekon pienestä kulmasta KeuPan maaliin.

Ottelu ratkaistiin lopulta puolustuspelillä. Bewe TuusKi teki muutaman pahan virheen, mistä KeuPa rokotti armotta ja kun toisessa päässä KeuPan puolustus pelasi virheettömästi, eikä Bewe TuusKi löytänyt aseita KeuPan puolustuksen murtamiseen, matkasi ensimmäinen kiinnitys sarjan voitosta Keuruulle.

Pelit jatkuvat Keuruulla perjantaina, jolloin Bewe TuusKilla on pakkovoiton paikka.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Mestis-karsintoja ei pelata tällä kaudella

Jääkiekkoliitto on päättänyt kokouksessaan, ettei Mestiksen karsintoja pelata tällä kaudella.