Puolenvälin notkahdus, Perttilän johdolla mahtava loppukausi – tilastokatsaus menneeseen kauteen

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

On aika tehdä vielä viimeinen lyhyt katsaus kuluneeseen kauteen tilastojen kautta. Kauden voi tiivistää kolmeen osaan: loistava alku, vaikeat kauden keskivaiheet ja lopulta hieno nousu helmikuussa aina pudotuspelien kotietuun asti.

Siinä missä alkukaudesta HCK:n lainamiehet ratkoivat Bewe TuusKille otteluita ja toivat hienon alun kaudelle, oli loppukauden nousun takana omat sopimuspelaajat kuten Juuso Perttilä ja Tapani Nikkilä.

Perttilä teki lopulta helmikuussa runkosarjan loppuun hirmuiset tehot 5+12 vain seitsemään otteluun ja nousi helmikuun ansiosta joukkueen sisäisen pistepörssin voittoon. Tahti jatkui pudotuspeleihin jossa mies takoi 6 maalia ja 9 tehopistettä. Nikkilä säesti helmikuussa tehden tehot 6+10 ja pudotuspeleissä viiteen otteluun 2+5.

Myös Sami Häkkinen teki runkosarjan loppuun hyvin pisteitä. Helmikuussa 5+6 ja pudotuspeleissä 3+4. Joukkueen tasaisin suorittaja oli Jari Voutilainen joka teki joka kuukausi pisteitä piste per peli tahdissa pois lukien tammikuu, jolloin koko joukkue kärsi tehottomuudesta.

Alkukauden onnistujaksi puolestaan pitää lukea Reno Goodwin, joka pelasi 18 ottelua piste per peli tahdilla aina harmittavaan loukkaantumiseensa saakka. Parin kuukauden tauon jälkeen miehen loppukausi jäi repaleiseksi ja loukkaantumisen jälkeiset viisi ottelua menivät pisteittä. Pudotuspeleihin Goodwin pystyi pukemaan vain yhteen otteluun.

 

 Active Image

Tietynlainen sekasorto pelaamisessa näkyi kauden puolivälissä keskiarvon lisäksi maalimäärien tasaisena putoamisena. Lainamiesten suuri vaihtuvuus ja alkukauden onnistujien, kuten Joonas Hyttisen ja Jere Laineen siirryttyä vakituisesti Mestikseen, oli ratkaisijoista hetken ajan pulaa.

Siinä missä joukkue teki alkukaudesta maaleja noin neljän ja puolen maalin keskiarvolla peliä kohden, putosi maalimäärät joulukuussa alle neljän ja tammikuussa jo alle kolmen maalin per peli. Helmikuussa täysi suunnanmuutos ja suurinumeroisia voittoja illasta toiseen ja tehtyjen maalien keskiarvo huikaiseva 6,00 ottelua kohden. Tehtyjen maalien lisäksi toisaalta myös omissa soi vähemmän loppukautta kohden.

Active Image

 

Bewe TuusKin marras-, joulu-, ja tammikuu tuotti yhteensä 25 pistettä 19 otteluun. Joulukuussa joukkue voitti vain yhden viidestä ottelustaan, joskin sen sitten suurinumeroisesti lukemin 10-3 Raahea vastaan. Vertailun vuoksi syys-, ja lokakuussa joukkue saalisti samaiset 25 pistettä vain 12 otteluun. Helmikuun seitsemätsä ottelussa Bewe TuusKi nappasi huimat 18 pistettä.

 

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Lukiolaiset ja Yläastelaiset pelasivat koulukaukiksen SM-mitaleista

Karjasilta ja Pohjois-Haaga veivät mestaruudet koulukaukiksen SM-loppukilpailussa.