Suru-uutinen

Bewe
0 0
Read Time:24 Second

EPan vahva mies Jake Siekkinen menehtyi heinäkuun ensimmäisellä viikolla scootteri onnettomuudessa Thaimaassa. Bewen joukkue muistaa Jaken erittäin reiluna vastustajana. Vuonna 2006 EPa oli lähenpänä mitalia kuin koskaan, johtaen toisen erän jälkeen pronssiottelua 7-2. Niin vain Bewe käänsi ottelun viimeisellä minuutilla tasoihin ja jatkoajalla Sami Luodon pommilla voittoon. Jake tarjosi pelin jälkeen koko joukkueelle oluet Tyyskänhovissa.

 

Active Image

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

RC Bewesport Oy yhteistyöhön Botnian kanssa

RC Bewesport Oy  on aloittanut kesän 2014 alussa yhteistyön jääpalloseura Botnian kanssa ja tulee toimimaan Botnian taustavoimana. Bewe Sportin tehtäviin kuuluu sponsoreiden ja yhteistyökumppaneiden hankinta sekä Botnian taloudellinen tukeminen ja ottelutapahtumien järjestäminen.