Bewe TuusKin ylivoimapeli liikaa Red Duckseille

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 45 Second

Bewe TuusKi väänsi lopulta 6-3 voiton Vaasan Red Duckseista. Tuusulalaiset painoivat viimeiseen erään kolme maalia ottaen pisteet tasaisesta ottelusta. Neljä tuusulalaisten kuudesta maalista syntyi ylivoimalla.

Bewe TuusKin lähtöasetelmat olivat jälleen positiiviset kun joukkue oli katkaissut orastavan tappioputken Kokkolassa ja sen jälkeen vielä voittanut viikolla Kaarinassa suvereenisti.

Red Ducks aiheutti Bewe TuusKille alussa päänvaivaa agressiivisella karvauksella ja Bewe TuusKilla oli vaikeuksia päästä paineen alta pois. Red Ducks olikin avausvitosella lähellä maalin tekoa kun tyhjää maalia oli jo tarjolla. Torjuntavastuun kantanut maalivahti Joona Partanen venytti upeasti mailansa vielä kiekon eteen ja tilanne pysyi nollassa nollassa.

Bewe TuusKi kilisytteli ylärimaa erän puolivälissä ja alkoi toipumaan Red Ducksin kovasta alusta. Red Ducksin jäähyily käänsi lopullisesti ensimmäisen erän hallinnan Bewe TuusKille ja tuusulalaiset avasivatkin maalitilin ylivoimalla Tapani Nikkilän ottaessa tyhjät pois ja laukoessa ranteella 1-0 johdon.

Bewe TuusKi meni lopulta ensimmäiselle tauolle 2-0 johdossa Petteri Malmin sijoittaessa kauniin kuvion päätteeksi kiekon tolpan juureen. Enempäänkin oli mahdollisuuksia Bewe TuusKin kilauttaessa jälleen tolppia erän viimeisellä minuutilla.

Red Ducksin kavennus tuli salamana toisen erän alkuun. Kuten ensimmäisessä erässäkin, myös toisen erän alku oli Bewe TuusKilla vaikea. Red Ducks nousikin ennen erän puoliväliä jo tasoihin.

Jotta toinen erä olisi täydellinen toisinto ensimmäisestä erästä, myös toinen erä kääntyi Bewe TuusKille Red Ducksin jäähyilessä. Bewe TuusKin johtomaalin jälkeen loppuerä oli jälleen vaikea Bewe TuusKille ja Red Ducks painoi päälle, mutta Bewe TuusKi kesti.

Huonojen erien ottelu jatkui Bewe TuusKilla myös kolmannessa erässä. Joukkueen henkisestä kantista kertonee silti jotain se, että Red Ducksin tasoitettua ottelun erän alkupuolella, Bewe TuusKi väänsi 14 sekunnissa itsensä uudelleen johtoon.

Kolmas erä oli kaikkinensa hyvin vauhdikasta kiekkoa, jossa kumpikin hyökkäsi melko uhkarohkeasti, jolloin tilaisuuksia vastahyökkäyksille tuli tasaisesti molemmille joukkueille.

Bewe TuusKin ylivoimapeli oli tänään lopulta se mikä ottelun lopullisesti tuusulalaisille käänsi. Valtteri Virkkusen ohjaus Malmin tarkkaan sijoitettuun lämäriin vei Bewe TuusKin kahden maalin johtoon, eikä tämän jälkeen Bewe TuusKi enää antanut Red Duckseille kunnollista tilaisuutta aloittaa takaa-ajoa.

Sami Häkkinen viimeisteli lopulta loppunumerot 6-3 tyhjiin ja Bewe TuusKi nappasi kolmannen perättäisen voittonsa ja nousi sarjataulukossa toiseksi. Partaselle ottelussa 36 torjuntaa ja kenttäpelaajista tehokkaimmat olivat Nikkilä tehoin 2+1, Petteri Malm tehoin 1+2 ja kolme syöttöpistettä saalistanut Samuli Sorsa.

Bewe TuusKilla seuraa nyt viikon mittainen tauko peleistä, mikä parin viikon otteluruuhkan jälkeen lienee varsin tarpeellinen. Pelit jatkuvat ensi lauantaina kotiottelulla Porvoon Huntersia vastaan. Tervetuloa kannustamaan!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Maalinteon sietämätön vaikeus Bewe TuusKin turmana

Porvoon Hunters antoi Bewe TuusKille oppitunnin tiiviistä viisikkopuolustuksesta ja vei pisteet mukanaan Porvooseen 2-4 lukemin. Hunters piti 0-1 johtoa pitkään kunnes käytti kolmannessa erässä Bewe TuusKin höntyilyt hyväkseen ratkaisten ottelun.