KJT:lla vakuuttava harjoituskauden avaus

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Bewe TuusKista nimensä KJT:ksi vaihtanut tuusulalaisryhmä kohtasi kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Järvenpäässä Haukkojen A-juniorit.

Ottelun tempo oli alkuminuuteilla ensimmäiseksi harjoitusotteluksi tyypillisen matala, mutta joukkueiden päästessä taas peliin sisään, alkoi vauhtiakin löytymään. Haukat sai muutaman hyvän hyökkäyksen avausminuuteilla ja piti hetken aikaa pelin tasaisena, mutta sitten KJT otti kuskin paikan ennalta heikompaa vastustajaa vastaan ja pyöritti peliä koko ensimmäisen erän Haukkojen päädyssä paria nopeaa Haukkojen vastahyökkäystä lukuunottamatta.

KJT:n maalissa Juuso Hyyppä pelasi varmasti ja otti helpot kopit pois ja kahdessa jälkimmäisessä erässä hoiti rauhallisesti vaikemmatkin tilanteet. Puolustuspeli kokonaisuudessaan toimi varsin mallikkaasti läpi ottelun.

KJT pääsi johtoon jo varsin varhaisessa vaiheessa Petteri Malmin rystynostolla. Joel Närhi lisäsi ensimmäisen erän lopulla KJT:n johtoa iskemällä irtokiekon Haukkojen maaliin.

Toisessa erässä Haukat pääsi paremmin peliin mukaan ja ottelu tasoittui huomattavasti, KJT:n ollessa silti hienokseltaan hallitsevampi osapuoli. Loput maalit KJT säästi kolmanteen erään jossa hyvin paikkoja luonut Juuso Perttilä sai palkintonsa tehden kaksi hienoa maalia ensin veivaten Haukkojen puolustuksen maalivahtia myöten sekaisin ja toisen maalinsa läpiajosta tehden.

Puolitoista minuuttia ennen loppua Saku Piha pääsi vielä viimeistelemään maalin edestä KJT:lle viidennen maalin.

Harjoitusottelut jatkuvat seuraavaksi keskiviikkona 12. elokuuta Vantaalla, kun KJT:lle lyödään ensimmäinen kova haaste Mestisjoukkue Kiekko-Vantaan muodossa. Perjantaina 14. elokuuta pelataan ensimmäisen kerran Tuusulassa Talosyke Areenalla kun FPS saapuu vieraaksi.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KJT taisteli hyvin tulikokeessaan

KJT sai ensimmäisen kovan haasteen harjoituskaudella joukkueen matkatessa Vantaalle Mestisjoukkue Kiekko-Vantaata vastaan. Kovempi vastustaja takasi heti otteluun kovan temmon ja haasteen johon KJT pystyi erän alussa vastaamaan.