KJT punnersi väkisin voittoon

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

KJT:n ja Kiekko-Vantaan A-junioreiden harjoitusottelu Tikkurilassa Trio-areenalla ei juuri jääkiekollisia hienouksia tarjonnut molempien joukkueiden menon ollessa hieman tahmeaa. Vantaalaiset tarjoilivat shokkihoitoa menemällä 2-0 johtoon avauserässä, mutta KJT punnersi lopulta päätöserässä ohi.

Ottelu oli alusta lähtien melko sekavaa keskialueen miekkailua, jossa kummankin joukkueen vauhti oli hyytynyt. KJT:n pelitempo oli aiempiin otteluihin verrattuna heikkoa eikä illan vastuskaan pystynyt kummoista tarjoamaan. Johtoon kotijoukkue kuitenkin meni. Viljami Korhonen pääsi iskemään KJT:n alueella pyörineen kiekon parhaalta maalintekosektorilta ohi Juuso Laukkasen.

Hieman ennen ensimmäisen erän puoliväliä Kiekko-Vantaa meni jo 2-0 johtoon. KJT:n purku katkaistiin viivalla josta käynnistyi Kiekko-Vantaan hieno kuvio, minkä Totte Moberg päätti. Laukkanen oli hyvin mukana laukauksesta, mutta epäonnisesti Laukkasen torjunnasta kiekko pomppi juuri ja juuri maaliviivan väärälle puolelle.

Erän kulku muuttui KJT:n hallinnaksi erän edetessä. Tuusulalaiset saivat pidempiä hyökkäyksiä aikaan Kiekko-Vantaan päädyssä mikä väsytti vantaalaisten puolustusta ottelun edetessä. Tälläisestä pitkästä pyörityksestä syntyi myös hieman erän puolivälin jälkeen KJT:n kavennusmaali Jiri-Waltteri Valleniuksen raapiessa Lassen Malon ampuman kiekon maaliin.

Pariin otteeseen KJT:n puolustus aukesi liian helposti ensimmäisessä erässä ja vielä toisen erän alussakin, kunnes pakka tiivistyi. Lisäksi Juuso Laukkanen löysi ottelun edetessä enemmän varmuutta otteisiinsa. Hyökkäyspäässä hyviä merkkejä näyttänyt avauserän loppu vaihtui jälleen hieman aneemiseksi miekkailuksi toiseen erään.

KJT:n toisen erän paras tilanne tuli ylivoimalla Joel Närhen, Saku Pihan ja Juuso Kankkusen pelatessa hienon kuvion keskenään, mutta maaliin asti kiekkoa ei saatu. Heti tämän jälkeen Kiekko-Vantaa sai rangaistuslaukauksen. Laukkanen piti längit kiinni ja pysäytti Niko Mätön yrityksen.

KJT paransi jälleen erän loppua kohden, mutta tasoitus jäi odottamaan kolmatta erää. KJT iskikin heti päätöserän aluksi kovaa ja sai nopean maalin erän avausminuutilla. Koko illan hyvin pelannut ykköskenttä sai tehoja aikaiseksi kun Joni Häppölä pelasi erinomaisen paikan Valleniukselle. Valleniuksen yritys ei maaliin saakka mennyt, mutta Niko Vähäsarja seurasi tilanteen loppuun asti nostaen kiekon Kiekko-Vantaan maalin kattoon.

Viisi minuuttia myöhemmin oli Mikael Kivisen vuoro iskeä irtokiekko sisään hyvän myllytyksen päätteeksi vieden KJT:n ensimmäistä kertaa johtoon. KJT pystyi tämän jälkeen pitämään koko lopun ottelun ajan Kiekko-Vantaan ilman kunnollisia maalintekopaikkoja ja hoiti lopulta voiton kotiin harjoituskauden heikkotasoisimmassa ottelussa.

Seuraavan kerran KJT esiintyykin sitten kotiyleisön edessä kun perjantaina 4. syyskuuta Kiekko-Vantaan edustusjoukkue saapuu Tuusulaan. Ottelu alkaa kello 18.30.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kiekko-Vantaan vahvuus maalin edessä oli liikaa KJT:lle

Mestisjoukkue Kiekko-Vantaa oli tyly vierailija KJT:lle vieden harjoitusottelun voiton nimiinsä maalein 1-6. Parempi taitotaso ja vahvuus maalin edustalla käänsivät ottelun vierailijalle. KJT pysyi kuitenkin pelillisesti kovan vastustajan kyydissä paremmin, mitä maalilukemat antavat ymmärtää.