Kirppiksen Kingi

Api Ulander
0 0
Read Time:33 Second

Rabbit Films kuvaa MTV3:lle Kirppiksen Kingi-ohjelmaa Bewen kirppiksellä sunnuntaina 1.8. Ohjelmaa juontaa Duudsonien Jarppi Leppälä ja kisassa tuttuun tapaan kolme innokasta kirpputorimyyjää, jotka ottavat mittaa toisistaan. 

Kuvaamme kirpparialueella klo 8.30-17 välillä. Jos haastattelemme yleisöä tai muita myyjiä, tai olet muutoin mukana tv-ohjelman sisällössä, niin kysymme sinulta kuvausluvat. Muutoin yleisesti kuvatussa materiaalissa jokainen saattaa näkyä, koska kuvaamme yleisellä paikalla. 

Hienoa tulla Bewen kirppiksen maineikkaaseen miljööseen ja heittäytyä mukaan !

Jos ja kun teette ostoksia meidän kilpailijapöydistä, niin suosittelemme pääsääntöisesti käteismaksua. Rahat menevät lippaaseen, joka on kilpailijalle tärkeä mittari, miten kisassa käy! 

Nähdään, ja toivotaan tietysti, että aurinko paistaa!

kuvan käyttöoikeus vain MTV-3:lla

About Post Author

Api Ulander

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ohjeistusta kauden alkuun

Harrastustoiminta Rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi. Kaikenikäisten harrastustoiminta on sallittu sisä- ja ulkotiloissa. Toiminnassa on noudatettava harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita. Suosituksena on, että yli 12-vuotiaat käyttävät sisätiloissa kasvomaskia, mikäli terveydelliset syyt eivät estä sen käyttöä. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuoritusten aikana. 20.8.2021 lukien tilojen käyttö järjestetään siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää […]